"Mali razmak nije problem, problem je što igramo sa odličnom ekipom": Ivanović oprezan pred meč sa Studentima

Ne želi trener crveno-belih unapred da upisuje pobedu

  • 0
KK Crvena zvezda, Duško Ivanović, Nebojša Čović Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u nedelju, 4. decembra u Podgorici ekipi Studentskog centra u utakmici devetog kola regionalne ABA lige.

Zvezda na ovaj meč putuje posle veoma velike pobede u Pioniru protiv Virtusa iz Bolonje (83:74), dok ih već očekuje novi meč. Ipak, Duško Ivanović smatra da mali razmak u vremenu ne sme da bude problem.

- Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe - izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović dan pre utakmice sa "Studentima".

- Imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada, i tu moramo da ih zaustavimo - zaključio je trener crveno-belih za zvanični sajt kluba.

Ognjen Dobrić istakao je da Crvenu zvezdu sutra očekuje duel sa ekipom koja igra brzu košarku.

- Oni će odigrati ovaj meč pred svojom publikom i bez pritiska. Neguju brzu košarku, i moraćemo da odigramo čvrsto, energično i zaustavimo ih u pokušajima da dolaze do lakih rešenja i lakih poena. Stoji da nismo imali mnogo vremena između utakmice sa Virtusom i naredne koja nas očekuje, ali osvežićemo se i spremni ćemo dočekati taj meč - zaključio je bek Crvene zvezde.

Video: Misterija Zvezdinih i Partizanovih košarkaša na derbiju: Svi nose crvenu crtu ispod levog oka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA