≫ 

Delije izdale saopštenje pred derbi u EL, pitaju Grobare za pomoć: "Ako ovo ne ispunite..."

Zagreva se atmosfera pred prvi evroligaški derbi Partizana i Zvezde

  • 81
KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Partizanu ovog četvrtka od 20 sati u prvom evroligaškom derbiju koji se igra u okviru 12.kola najelitnijeg evropskog košarkaškog takmičenja. .

Kao i svaki derbi, ovaj predstavlja bezbedonosni rizik. Partizan je prodao sve ulaznice za derbi, od čega je oko 3.000 bilo u slobodnoj prodaj. Ipak, kažu da će sprečiti svaki pokušaj organizovanog ulaska u Štark Arenu od strane gostujućih pristalica u saradnju sa policijom.

Tim povodom oglasili su se i navijači Crvene zvezde, a saopštenje Delija prenosimo u celosti:

- KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve pto jedan derbi čini pravim.

- Mi od derbija ne odustajemo. Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijača Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo šrinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A, odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana" Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo se, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im pbezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima - stoji u saopštenju Delija

Video: Rebro mu je slomljeno, očekuje ga duža pauza: Trener Zvezde otkrio koliko će Ivanović biti odsutan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma nemoj

    6. decembar 2022 | 16:44

    Pa prvi je vas Ćoki to zabranio, ja sam za to da budi navijaci oba strane, cak vam je i limeni to nudio niste tad hteli a sad hocete, licemernoooo

  • Miša

    6. decembar 2022 | 17:23

    Pošto se komentatori "ne sećaju" da ih podsetim. Izbacivanje gostujućih navijača u do tada podeljenom Pioniru (praznik košarke to nekada beše) (ne)delo je gospodina Vujoševića. Iskoristio je niz tuča i incidenata da izdejstvuje ideju, iza koje stoji jedini razlog a to je prednost domaćeg terena u plej of mečevima, a njegov tim je tada imao više mečeva u plej of-u kao redovno bolje plasirani. Ajde da se ne lažemo više. I da dodam Delije su X puta prosleđivale karte Grobarima, bilo je i uzvratno. U čemu je problem da bude 2000 Delija i 18000 Grobara? Ili u Pioniri 1000 Grobara i 7500 Delija? Kako je decenijama moglo pola-pola?

  • Dejan

    6. decembar 2022 | 19:14

    E stvarno ste cigani....dodjite slobodno cekamo vas....pa Coki je prvi ukinuo gostujuce navijace.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA