≫ 

Budućnost se probudila posle debakla od Partizana: Podgoričani izbili na prvo mesto u grupi Evrokupa

Sjajna partija Marka Jagodića Kuridže

  • 3
Budućnost Podgorica Foto: MNPress

Košarkaški klub Budućnost upisao je novu pobedu u Evrokupu, trijumfom nad Trentom rezultatom 73:58, u okviru sedmog kola takmičenja.

Podgoričani su ovom pobedom došli do skora 5-2, i zauzimaju prvo mesto u grupi B drugog po jačini evropskog košarkaškog klupskog takmičenja.

Najefikasniji u redovima Budućnosti bio je Marko Jagodić Kuridža, sa 20 ubačenih poena, a uz to je upisao i sedam skokova. Pratio ga je Igor Drobnjak sa 15 poena, uz šest asistencija, dok je Petar Popović postigao 11, a Alfa Kaba sedam poena i uz to imao 16 skokova.

U redovima poraženog tima, najraspoloženiji je bio Derion Etkins koji je postigao 16 poena i upisao 7 skokova, a pratili su ga Trent Loket sa 14 i Dijego Flakadori sa 12 poena.

Budućnost Podgorica Foto: MNPress

Podsetimo, Podgoričani su u prethodnom meču pretrpeli težak poraz od Partizana (106:77), a uz povrede Kamenjaša i Atića i uz to odlazak Erona Vajta, Budućnost je bila u dosta nezgodnom poziciji pred ovaj meč, ali su ipak uspeli da se izdignu i pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    7. decembar 2022 | 23:28

    Тренто је ниво гробара, како беше они играли са њима? Можда би опет играли да их муфљуски нису убацили у ЕЛ, уместо Руских екипа...

  • SrbskiBek

    8. decembar 2022 | 11:42

    Lako im je sad..Sledece sezone kad bude igrao partizan tu.nece to biti bas tako lako !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA