≫ 

Nedović srušio Partizan pa pecnuo Lesora: "Govorili su da ćemo biti glavno jelo"

Nedović je na dve sekunde do kraja ubacio prvu trojku iz 7 pokušaja

  • 30
KK Partizan - KK Crvena zvezda, Evroliga Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u meču 12. kola Evrolige, prvom u istoriji koji je odigran u okviru najelitnijeg evropskog košarkaškog takmičenja. Junak ovog meča bio je Nemanja Nedović. 

Naime, posle 73:73, Partizan nije iskoristio napad, a onda je Nemanja Nedović pogodio trojku, prvu i jedinu na meču posle 6 promašaja. Ovim poenima, Nedović je rešio meč i doneo Zvezdi pobedu.

Posle meča, Nedović je podsetio na izjavu matijasa Lesora pre meča koji je rekao da će Zvezda biti "glavno jelo".

- Šta mogu da kažem, ovo je najbolji osećaj ikada, boriti se kako smo mi se borili u ovoj atmosferi... Dobili smo na kraju šansu da pobedimo, nisam pogodio nijedan šut za celu utakmicu, ali sam 100 posto bio siguran da ću pogoditi ovaj. Velika pobeda, hajde da nastavimo. Mnogi su govorili da ćemo biti glavno jelo večeras, verovatno je bilo jako neukusno - poručio je Nedović i dodao:

- Nismo bili ukusni, to znači da smo imali veru u sebe, mi smo mislili da ako ostanemo blizu, do kraja poslednje četvrtine, da ćemo moći da pobedimo. Luka je imao dve važne ukradene lopte i na kraju moj šut za veliku pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marny

    8. decembar 2022 | 22:39

    Primecen panter u areni

  • Kursumlija

    8. decembar 2022 | 22:40

    Legendaaaaa ja da sam Grobar oterao bi Obeadovica😂😂😂😂

  • BOBA

    8. decembar 2022 | 22:43

    Nedović i Vildoza su majstori košarke,odigrali završnicu maestralno,od 71-65 za Partizan preuzeli odgovornost Nedović sa trojkom i Vildoza sa dve trojke uz koševe Martina,11-2 za nepuna tri minuta,idemo jako do kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA