≫ 

Loše vesti za Zvezdu: Kampaco ne igra ni protiv Barselone, klub ga nije registrovao za Evroligu

Očekivali su svi Argentinca na terenu, ali...

  • 58
Fakundo Kampaco, Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Foto: MN Press/Marko Metlas

Crvena zvezda u odličnom raspoloženju dočekuje Barselonu, za koju je Pionir rasprdao za oko sat vremena, međutim, publika neće moći da gleda na terenu Fakunda Kampaca koji i dalje nije registrovan za ovo takmičenje, piše MozzartSport.

Imala je rok Zvezda da preda dokumenta za registraciju igrača do 18 časova, ali nije uspela u tome, pa će Argentinac propustiti još jedan meč u Evroligi, pošto prethodno nije igrao niti protiv Olimpijakosa u Grčkoj.

I dalje nije poznat baš najjasniji razlog zbog čega Zvezda nije uspela da završi registraciju ovog košarkaša, pošto je nedavno Nebojša Čović na vanrednoj konferenciji istakao da je klub izmirio sve obaveze prema bivšim igračima i da više ne postoje prepreke za registraciju. No, čini se kao da i dalje postoje određeni problemi u čitavoj priči.

Ipak, čini se kao da se prevario, te će Argentinac još morati da čeka na svoj debi. Kampaco je do sada odigrao tek jedan meč za Crvenu zvezdu protiv Borca, gde je zabeležio 11 poena i pet  asistencija za 19 minuta na parketu.

Podsetimo, Crvena zvezda je zaradila kaznu 1. decembra od strane Evrolige.

- Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera - pisalo je tada u saopštenju Evrolige.

Video: Odlična asistencija Kampaca za kucanje Kuzmića: Navijači u transu, ovakvog igrača su čekali godinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    28. decembar 2022 | 18:43

    Jaki su mi glodari !!! Oni se vise "raduju "mucenici kad zvezda izgubi .ili ima ovakav neki problem .nego kad im ta njihova raspalina sa zacelja tabele nekog pobedi !????????? Mucenici jeste li svesni da smo vas 2x za par dana pitali ZASTO CUTITE !????? Cutite u areni kao..devojcice..MUTE !!! u sekundi...neprocenjivo !!!!

  • Gegula

    28. decembar 2022 | 18:29

    Bodiroga ne razume exel tabelu, strasno.

  • Šumadinac

    28. decembar 2022 | 18:36

    I bez njega će da omlatimo Barsu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA