≫ 

Evroliga pokazala nepoštovanje prema Zvezdi: Samo srpski klub izostavljen sa novogodišnje čestitke

Evroliga je ubrzo uvidela svoju grešku i odmah je ispravljena, ali to je bilo prekasno, pošto internet ništa ne zaboravlja

KK Crvena Zvezda - Barselona Foto: Nikola Tomić

Navijači Crvene zvezde su poprilično kivni prema Evroligi zbog dešavanja na utakmici sa Barselonom, gde su i javno priznali da su sudije praktično oduzele pobedu crveno-belima. Međutim, to nije jedina "greška" prema crveno-belima.

Evroliga je na svom zvaničnom Tviter nalogu poslala čestitku za novu, 2023. godinu, gde je okačila sliku ponekog igrača iz svakog tima. Ipak, na snimku se nalazi 17 igrača, a fali samo jedan i to fali baš iz Crvene zvezde. Da stvar bude gora, to se desilo samo dan nakon katastrofalnih sudijskih grešaka na meču s Barselonom.

Ovim činom je najjače evropsko takmičenje pokazalo nepoštovanje, a to je probudilo i fanove, koji su odmah počeli sa pitanjima - Gde je Zvezda?

evroliga čestitka Foto: euroleague

Evroliga je uvidela svoju grešku i brzo su obrisali svoj Tvit, kasnije su ga ispravili i na sliku dodali Bena Bentila, u novom Tvitu.

Video: Čović: Uradili smo sve što je do nas da registrujemo Kampaca za Evroligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toxi

    31. decembar 2022 | 23:31

    Još jedno Bodirogino maslo, kao i kočenje registracije Kampaca.

  • Rade

    31. decembar 2022 | 23:19

    Pa ko cigane stavlja na čestitke

  • Lule

    31. decembar 2022 | 23:18

    Legenda jugoslovenske i srpske košarke Dejan Bodiroga zvanično je postao novi predsednik Evrolige. Ето зашто нема Звезде. Нажалост то је стварност у Србији. Комшија мрзи комшију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA