≫ 

Zvezdu čeka nova sankcija Evrolige, neodgovorni navijači u nastupu nervoze čašom gađali sudije

Evroliga neće propustiti da pošalje crveno-belima uplatnicu za ovaj ispad

  • 19

Još jedan košarkaški spektakl u hali "Pionir" je iza nas, Zvezda i Real su se muški pobili za evroligaške bodove, a trijumf, i to ubedljiv, odneo je "Kraljevski klub" iz Beograda.

Desetkovani crveno-beli, koliko su to mogli u ovom momentu, parirali su favoritu do negde polovine treće deonice, kada su gosti, na krilima gorostasnog, dugorukog Tavaresa, potpuno neutralisali ekipu Duška Ivanovića.

Uprkos rezultatski visokom porazu, nije bilo neraspoloženja kod navijača koji su, za prikazano večeras, zaslužili sve pohvale, ali, nažalost, ponovo nije moglo bez ispada pojedinaca zbog kojih klub, prečesto i nepotrebno, plaća evroligaške kazne.

Meč u Pioniru je u jednom trenuku prekinut, sudije su čak slale i poslednju opomenu pred radikalnije mere, jer je sa tribina doletela kartonska čaša. Neodgovorni gledalac, u nastupu nervoze, pomislio je kako je pametno gađati arbitre, pa je lansirao "projektil" na teren.

Čaša je uredno pokupljena, delegat je evidentirao ovaj ispad, pa je jasno da klub sa Malog Kalemegdan naredne nedelje čeka jedan od onih mejlova iz sedišta takmičenja koji nikad nisu srećni da vide.

Video: Morali smo više da uđemo u fajt sa Tavaresom: Petrušev o borbi sa džinom Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milo

    10. januar 2023 | 23:41

    Sutra Čović na Prvoj!:))U Informeru naslov,Ubačeni elementi hoće da dodatno oslabe našu Zvezdu!:))Drmanje koševa,bacanje mokraće na teren,pljuvanje,bacanje papaka,zviždanje na minutu ćutanja,gadjanje trenera loptom iz prvog reda,tuča u prvom redu VIP gostiju….Ma do sutra moze da se nabraja gospotsko navijanje iz predgradja!:))

  • Tt

    10. januar 2023 | 23:04

    Sad tom mangupu i šmekeri poslati kazna da je plati iz svog džepa!

  • Zbie

    10. januar 2023 | 23:14

    Bili i ostali seljaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA