≫ 

Izraelci se pitaju šta je sa Jamom Madarom? Dali su mu samo jedan savet u vezi sa Željkom Obradovićem

Oni kažu da je bitno da samo što bolje sluša Željka Obradovića i da će i on postati sve bolji

  • 19
KK Partizan - KK Borac, Madar, Obradovic Foto: MN Press

Partizan je pretrpeo poprilično težak poraz u Izraelu protiv ekipe Makabija iz Tel Aviva sa 90:81 (24:13, 22:26, 18:14, 26:28), čime su i prekinuli svoju seriju od četiri pobede u ovom takmičenju. Posle meča, Izraelci su imali samo jedno pitanje - šta je sa Jamom Madarom, izraelskom mladom zvezdom iz redova Partizana.

Jam Madar je počeo utakmicu u prvoj petorci, ali ga je Željko Obradović zamenio već posle tri minuta igre i više ga nije vraćao igru. Nije on bio jedini igrač sa ovakvim slučajem, pošto su istu "sudbinu" doživeli i Alen Smailagić, kao i Džejms Naneli.

Izraelci su i posle meča upitali Željka Obradovića, trenera Partizana, zbog čega je to uradio, ali je on dao kratak odgovor.

- Trenerska odluka - poručio je Obradović.

KK Partizan - KK Olimpijakos Foto: MN Press

Međutim, samo dan nakon meča, mediji u Izraelu su se bavili analizom utakmica, gde je jedno od pitanja bilo - šta se dešava sa Jamom Madarom?

Portal "Sport5" je istakao da sve što se dešava za Madara jeste dobro, te da je bitno da samo sluša Željka Obradovića.

- Madar, zajedno sa Smailagićem i Nanelijem, srećna zvezda Bejt Dagana je imao nesreću da bude jedan od nekolicine "kidnapovanih" igrača. Ovaj trio je loše otvorio utakmicu, pa je "bačen u frižider" od strane Obradovića na klupi. Madar je bio uzbuđen, pomalo uplašen, a sve ovo je iskustvo koje će non stop prikupljati u svojoj obrazovnoj radionici. Tu je nešto i sa Željko Obradovićem što govori da će sve biti dobro ako ga slušate. Ako ga dobro slušate, biće vam veoma dobro. Ne brini, Jam, biće dobro - istakao je novinar ovog portala.

Izuzev njega, u svojoj analizi se pozabavio i poznati portal "Vala", međutim, oni su samo kratko upitali kako je i gorenavedeno - šta se dešava sa Madarom?

Video: Željko Obradović preuzeo ulogu plejmejkera na treningu Partizana: Pravi blokove, asistira u akcijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajfun

    12. januar 2023 | 12:38

    Dosta bre više sa ovim trenerom,svojom šizofrenijom uništava ekipu,ponašanje mu je za lazu.

  • GROBAR

    12. januar 2023 | 14:33

    TRENER GLUMAC FOLIRANT I NEZNA STA HOCE OSTAVKA

  • sasa

    12. januar 2023 | 15:05

    Odluka trenera pa treneru imas odgovornost prema 20000 ljudi koji dolaze i navijaju na svakoj utakmici. Imas odgovornost prema novcu koji si potrosio. Tvoje odluke nas kostaju jako puno. Da li je neko pre par godina pomislio da ce vise minuta izraelci da igraju u Makabiju nego srbi u Partizanu. Zeljko ako mislis da smo mi retardirani i drogirani onda je ok da ovako pricas. Da li ste pomislili nekada da ce kapiten partizana koji nije nas da sutira sa 8-9 metara najbitniji napad na utakmici. Da li ste pomislili nekada da ce nas Partizan da igra ma 100 poena da li ste pomislili nekada da ce neko od navijaca Partizana pozeleti da Zeljko ode sto pre. Ja nisam nikada ali sto se kaze ne daj boze doziveti sta se moze preziveti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA