Povezivali su ga sa Partizanom, a sada je napravio haos u Izraelu: Razbio dve stolice posle utakmice na delove

Činanua Onuakua znamo i po igrama za ekipu Zadra

  • 0
činedu onuaku Foto: MN Press

Negde prvom polovinom novembra, provukla se "buva", ispostaviće se kasnije netačna, kako je Činanu Onuaku jedna od meta Partizana za centarske pozicije do kraja sezone.

Do realizacije ovog transfera nije došlo nakon što je košarkaš počeo sezonu u Italiji. Posle svega, njega su prihvatili u Izraelu, pa je zaigrao za Hapoel iz Tel Aviva, a očigledno je da temperament nije nešto čime može da se pohvali.

Ostao nam je Onuaku u sećanju po nastupima u ekipi Zadra, a svi će ga se setiti zbog načina izvođenja slobodnih bacanja koja ne šutira na tradicionalan način, već "odozdo".

Međutim, sada ćemo ga pamtiti i po svojevrsnom haosu koji je napravio posle svoje užasne partije u Izraelu u porazu svog Hapoela od Hapoela iz Jerusalima u Kupu.

Postigao je samo tri poena, a onda je odlučio da svoj bes iskali na nečemu, pa su u hodniku dvorane nastradale dve stolice koje su bukvalno ostale u delovima nakon što ih je moćni Onuaku rastavio.

Klub polako gubi strpljenje zbog Činanuovog ponašanja, a ne treba sumnjati da će snositi neke posledice zbog ovoga.

Video: Košarkaš Zadra izveo slobodno bacanje kao ikona srpske košarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA