≫ 

Žoca iznervirala "opaska" novinarke: "Da se čovek zapita gde živimo, ne znam više šta da kažem"

Trener Partizana ističe da je nedavno s crno-belima povezivan i "čovek za koga nikada nije čuo"

  • 19
Željko Obradović Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Trener Partizana Željko Obradović otkrio je na konferenciji za medije posle ubedljive pobede crno-belih od 53 razlike nad MZT-om, da postoji interesovanje Huventuda da vrati Vladimira Brodžijanskog, ali da odluka o tome još nije doneta.

- Mi smo njega doveli u situaciji kada smo oba naša centra imali van tima, i Koprivicu i Smailagića. Sada se vratio Smailagić, postoji ta situacija sa Huventudom, ali još nije doneta odluka, donećemo odluku - rekao je Obradović.

On je na konferenciji potvrdio da će vrlo brzo biti odlučeno kakav će biti potez Partizana kada je u pitanju slovački reprzezentativac, a kasnije se iznervirao na opasku novinarke da su ga pojedini mediji već preselili u Španiju.

- Vi se bavite time, bila je informacija da je neki igrač, ja ne znam ni ko je čovek, koji je otišao u Monako, da smo mi bili zainteresovani. Ne znam više šta da pričam na tu temu. Od jula uzmite samo koliko je igrača "prošlo" kroz Partizan. Da se čovek zapita gde živimo. Ali to je tako, ne možeš da izbegneš informacije i to je to - zaključio je Obradović.

Pogledajte i šta je Obradović rekao o statusu Brodžijanskog u Partizan:

Video: Partizan oborio rekord po broju datih poena u ABA ligi: Crno-beli s MZT-om kao sa pionirima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 91

    16. januar 2023 | 21:22

    Нервоза, а? Ближи се 27.1. и ново понижавање

  • Dule živa legenda

    16. januar 2023 | 22:35

    Drage Delije, znam da se nećete sada složiti sa ovim što ću napisati, ali budite sigurni da će Partizan preživeti i velikog cara i velikog kosovskog heroja, ali Zvezda telekom sigurno neće. I kada dođe taj momenat u biližoj ili nešto malo daljoj budućnosti, budite pošteni prema sebi i tada recite glasno da ste velikodušno davali podršku velikanima današnjeg vremena.

  • Vid

    16. januar 2023 | 21:49

    Čemu nervoza ?! Tek smo u januaru. Polako...biće Kalimegdan u junu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA