Bogdanovo loše šutersko veče, ali je Atlanta došla do pobede

Hoksi slavili protiv Majamja

  • 1
Bogdan Bogdanović, Majami Hit, Atlanta Hoks, Maks Strus Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Košarkaši Atlante pobedili su Majami sa 121:113, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović dao je doprinos sa osam poena i pet asistencija.

Bogdana na ovom meču nije išao šut iz igre, posebno kada je u pitanju šut za dva, jer je jedine poene iz igre upisao sa linije za tri poena (2 od 5), dok je za dva poena promašio svih šest šuteva.

Atlanta je sve vreme bila u prednosti, u jednom momentu je imala čak i 26 poena prednosti, ali je Majami u finišu meča uspeo da dođe do neizvesne završnice, koju je Atlanta ipak rešila relativno sigurno uz precizno izvođenje penala.

Najbolji u redovima Hoksa bio je Dejonte Marej sa 28 poena i 7 asistencija, dok je Trej Jang postigao 22 poena uz 8 asistencija, ali je imao i čak 10 izgubljenih lopti.

Sa druge strane, kod Majamija se istakao Džimi Batler, koji je postigao 34 poena. Bam Adebajo je postigao 20 poena uz 13 skokova, a Tajler Hiro je upisao 15 poena.

Atlanta sada ima skor od 22 pobede i 22 poraza i nalazi se na devetom mestu, dok je Majami na 7. mestu sa 24 pobede i 21 porazom.

Atlanti posle ovog meča sledi gostovanje Dalasu 19. januara od 01.30, dok Majami istog dana od 02.00 gostuje Nju Orleansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žerac

    17. januar 2023 | 00:28

    Lepo sam ja rekao igrač ispod proseka za NBA ligu. Neka se vrati u Evropu, verujem da će biti otimačine za njega među najjačim klubovima EL. Jer je on tu svoj na svome, jedan od najboljih igrača Evropske košarke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA