≫ 

Memfis ne da Denveru da se odlepi, Lebron ubacio 48 poena

Grizliji dobili Finiks sa +30, Lejkersi bolji od Hjustona

  • 0
Memfis Grizlis Foto: AP/Tanjug

Žestoka borba za prvo mesto Zapadne Konferencije NBA lige se i dalje nastavlja, pošto je Memfis bez problema dobio Finiks sa 30 razlike i tako zadržao identičan skor kao Denver - 136:106!

Dža Morant i Dezmond Bejn su se pobrinuli da Grizliji i dalje budu izjednačeni sa Nikolom Jokićem i ekipom, sa skorom 30:13, jer su ubacili 29, odnosno 28 poena.

Džaren Džekson im je pomogao sa 18 poena i osam skokova, a dvocifreni su bili i rezervisti Klark sa 13 i Rodi i Džons sa po 10 ubačenih poena. S tim da je Rodi imao osam skokova, a Džons je dodao osam asistencija.

Bila je ovo deseta uzastopna pobeda Memfisa koji je u trećoj deonici "slomio otpor" rivala i otišao na +15 koji su bili nedoknadivi. Kada je u pitanju Finiks, Bridžis je ubacio 21 poen. Deandre Ajton je imao 18, Hrvat Darijo Šarić je dodao 12 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Vredi pomenuti i to da je u ponedeljak veče na terenu bio i Bogdan Bogdanović, ali je imao skroman učinak u pobedi Atlante.

Los Anđeles Lejkersi su uspeli da prekinmu niz od tri poraza, i to u tesnom trijumfu protiv Hjustona koji je nastavio da tone - 140:132.

Dominirao je Lebron Džejms sa 48 poena, devet asistencija i osam skokova, dok je Rasel Vestbruk ubacio 24 poena. Nan je imao 15, Gejbrijel 14 i devet skokova, dok je na 11 stao Beverli.

Alperen Sengun je sa 33 poena bio najefikasniji kod Hjustona, pritom je dodao i 15 skokova. Grin je ubacio 23, Gordon je imao 19, a Martin 17. Boban Marjanović ponovo nije ulazio u igru.

Video: Kao da ima oči na leđima: Maestralna asistencija Jokića za brutalno zakucavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA