≫ 

Partizan u jakom sastavu na žrebu za KRK, Zvezda bez ikoga: Mnogima bio zanimljiv i izgled Kevina Pantera

Čak trojica predstavnika iz Partizana su bila na žrebu, a od crveno-belog tabora se niko nije pojavio

  • 36
Žreb za Kup Radivoja Koraća, KK Partizan, Kup Radivoja Koraća, KRK Foto: MN Press

Održan je žreb za Kup Radivoja Koraća, gde je odlućeno da će eventualni "večiti derbi" mogao da dođe već u polufinalu, ukoliko crno-beli savladaju Spartak, a i u koliko Zvezda bude bolja od Borca. No, čelnici ovih klubova su se pobrinuli da sam žreb padne u drugi plan, makar delimično, pošto su iz Zvezde odlučili da ne prisustvuju žrebanju.

Iz Zvezde su i dalje izrevoltirani zbog dešavanja u Superligi prethodne sezone, kada je Partizan odlučio da ne uzme takmičenje u ovoj ligi. Jednostavno, nisu želeli da igraju, a iz crveno-belog tabora smatraju da za to treba propisno da budu kažnjeni.

Crveno-beli su čak zapretili i da se neće takmičiti u Kupu ukoliko Partizan ne dobije propisnu kaznu za ponašanje u prvenstvu, te su s toga odlučili da se ne pojave na žrebu i to su sve propratili svojim saopštenjem.

U isto vreme, Partizan je odlučio i da "odgovori" na neki način, pa su crno-beli poslali čak tri svoja predstavnika, pa su se tako u sali mogli videti kapiten ekipe Kevin Panter, trener Željko Obradović, kao i sportski direktor kluba Zoran Savić, a prisutan je bio i portparol kluba, Ivan Ivković. Praktično, moglo bi se reći da je i Partizan zbog toga u "nikad jačem sastavu".

Naravno, tu su još bili prisutni i selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, kao i još mnogi iz sveta košarke. Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste i odeća u kojoj se pojavio Kevin Panter, kapiten crno belih.

Sve ovo je samo bio deo celokupnih dešavanja između Zvezde i Partizana, odnosno, njihovih navijača, pošto su Grobari u toku noći vandalizovali halu Pionir u kojoj će se uskoro odigrati i derbi u Evroligi (27. januar).

Na Pioniru su osvanuli razni, uvredljivi grafiti, što se može videti i u galeriji ispod.

Dok nije izostalo ni novo saopštenje Crvene zvezde, koja je istakla da je sve to već prijavila nadležnim organima, te da je MUP krenuo u istragu povodom situacije.

Video: Vildoza sa više od pola terena u poslednjoj sekundi za opšti delirijum u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    24. januar 2023 | 17:11

    Da li partizani ima dovoljno domacih igraca za kup i zasto nema?

  • Dex

    24. januar 2023 | 18:46

    Sramota je ovo što se radi u ovoj zemlji, partizan ne može da igra kup, jer nije igrao našu ligu! Ovo što radi Danilović je za zatvor! Čovek je najgori predsednik KS od kad postoji, čak je i Điilas bio bolji od njega!!!!!!!

  • SrbskiBek

    24. januar 2023 | 20:09

    Vidim navijacka prepucavanja..glodari fmp institucija ..ok..folklor ,nista strasno !! Ali sad ozbiljno pitanje za KSS !! Po kom osnovu kk partizan moze da igra kup !??? Svi smo videli da su bojkotovali finale i KLS !??? Ako se bojkotuje KLS postavlja se i pitanje igranja u ABA ligi ,jer se kroz KLS dolazi i do kupa i do ABA !! Zasto zvanicnici KLS ne izadju i javno odgovore na ova pitanja koja postavlja cela sportska javnost Srbije !???? Zasto se nabija glava u pesak !????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA