"Žao mi je navijača, oni ovo nisu zaslužili": Ivanović se izvinio publici, a ukazao i na uzroke poraza

Svestan je trener Zvezde gde su njegovi igrači pogrešili

  • 32
Duško Ivanović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde su pretrpeli veoma bolan poraz od Virtusa u Bolonji (84:72), čime su se dodatno udaljili od mesta koje vodi u TOP8 Evrolige. Odigrali su crveno-beli poprilično slabu igru što je apostrofirao i trener Duško Ivanović.

Ivanović je bio izuzetno kratak na konferenciji posle meča, nije znao šta da kaže, osim da je njegova ekipa odigrala veoma loše, bezidejno i ovu priliku je iskoristio da se izvini navijačima koji su došli u Italiju na ovo duplo kolo protiv Virtusa i Milana.

- Malo toga imam za reći, nismo igrali dobro, počeli smo dosta loše. Nije bilo agresivnosti, u niskom postu, mnogo izgubljenih lopti, loša igra. Žao mi je naših navijača koji su došli ovamo, ovo oni nisu zaslužili - rekao je Ivanović, koji je potom i ukazao na najveći problem i uzrok poraza.

- Rekao sam, igrali smo veoma lošu odbranu, počeli smo "meko", protiv Virtusa, a ni u jednoj utakmici u Evroligi ne možete igrati meko. Ostajali smo iza, iza i to je bilo teško zaključio je Ivanović.

Video: Filip Petrušev posle derbija: Na naše gluposti su nas pobedili, dali smo im na tacni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    31. januar 2023 | 23:34

    Montenegrin, rekao si im opet da mirno spavaju...

  • Zvezda sampion sveta

    1. februar 2023 | 07:14

    Citam svuda komentare i ne verujem koliko pljuvanja po nasim igracima,treneru,covicu...Do pre 10 dana sve je bila fantazija,bajka sad nista ne valja.Lose igramo zadnje 2-3 utakmice,nista sporno,pali smo u formi,vraticemo se,nema potrebe da se pljuju odma svi živi,pa nisu zaboravili da igraju kosarku za 10 dana. Razumem one bolesnike sa komentarima,na kraju ce opet plakati,kao i zadnjih desetak godina,ali ne razumem nase navijace,sramni komentari!Vracamo se brzo,eto ga vec jedan trofej za manje od mesec dana,pa idemo dalje...

  • Skids

    1. februar 2023 | 07:24

    Pod hitno se rešiti viška igrača Raduljice Hasana Martina Holanda Kuzmića i dovesti jednog dobrog centra ili čak dvojicu ovako krilni centri ne mogu da se nose sa mnogo jačim centrima iz Evrolige koji su dominatniji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA