≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalj koji je mnogima promakao: Žocov pomoćnik "preti" Zvezdinom treneru na kraju derbija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je Karaičić nešto da kaže Jakovljeviću prilikom pozdravljanja

  • 15

Kao što se i očekivalo, velike tenzije bile su tokom polufinalnog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana u Kupu Radivoja Koraća!

Tenzije koje su trenera crveno-belih Duška Ivanovića već u 12. minutu "isključile" sa meča zbog dve uzastopne tehničke greške, dok su navijači još jednom uspeli da prekinu utakmicu. Takođe, imali smo situaciju kada je Matijas Lesor nasrnuo na Luku Vildozu.

Te tenzije, samo ne znamo iz kog razloga, viđene su i na samom kraju utakmice kada se pomoćni trener crno-belih Bogdan Karaičić pozdravljao sa svojim kolegom iz Zvezde Nenadom Jakovljevićem.

Klupa Partizana krenula je da se pozdravi sa Zvezdinom malo pre samog kraja, dok je Dante Egzum izvodio psolednja dva slobodna bacanja, a kamera je u jednom trenutrku uhvatila Karaičića kako nešto objašnjava Jakovljeviću i prepire se sa njim.

To je trajalo nekoliko sekudni, a kada je kadar kamere vraćen na njih dvojicu videlo se kako je Karaičić izrevoltiran krenuo u svlačionicu, dok ga je Jakovljević "ispratio" tako što ga je odgurnuo rukom.

Karaičić je, inače, svojevremeno bio u stručnom štabu Zvezde kada je na klupi sedeo Saša Obradović, a navijači crveno-belih ga pamte i tokom onog incidenta u prošlogodišnjoj finalnoj seriji ABA lige.

Video: Pogledajte najbolje momente burnog meča Zvezde i Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    18. februar 2023 | 08:06

    Па криво му што отеран у из Звезде, па му је мнооого теже да види неки трофеј...и наравно, одмах фрустрације, нервоза, комплекс...а и Лесор, јел и он има неки трофеј...зашто није водио навијање, пуко му глас? Ццццц

  • pit bull

    18. februar 2023 | 09:06

    Ako su Turčinu ruke do lakata krvave poturici moraju do ramena!

  • Vlado

    18. februar 2023 | 08:35

    Danilovića čim prije smijeniti KSS novi izbori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA