≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedović ponovo žestoko isprozivao Grobare: Kritikovali ga što opet ne igra za Srbiju, nije im ostao dužan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Crvene zvezde ostavio je u odgovoru scenu iz filma "Glup i gluplji"

  • 42
Nemanja Nedović, Grobari Foto: Marko Jovanović, MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras igra sa Velikom Britanijom za plasman na Svetsko prvenstvo u dvorani "Aleksandar Nikolić" (20.00 časova), a na parketu u dresu Orlova neće biti Nemanje Nedovića.

Selektor Srbije odlučio je da ne "forsira" jednog od najboljih košarkaša Crvene zvezde, koji je propustio i prethodni kvalifikacioni prozor iz istog razloga.

Međutim, navijači Partizana na društvenim mrežama nisu bili baš najsrećniji takvim razvojem situacije, pa su pale i svojevrsne "prozivke" na račun Nedovića na koje ovaj nije ostao bez odgovora.

- Srećan neradni ponedeljak, Nemanja - napisao mu je jedan korisnik na Tviteru, posle čega je neko konstatovao da ovoga puta ne igra "zato što je uganuo trepavicu".

Pa ipak, Nedović je poznat kao neko ko je aktivan na društvenim mrežama, pa je urnebesnim GIF-om iz filma "Glup i gluplji" pokušao da ismeje sve one koji su rešili da ga stave na stub zbog toga što večeras neće nositi dres selekcije Srbije.

Nadamo se svakako da ćemo se na kraju dana svi radovati, te da će Orlovi uspeti da obezbede poslednju vizu koja je na raspolaganju za odlazak na Mundobasket.

Video: Gudurić: Rekao sam Fenerbahčeu da hoću da igram za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lom

    27. februar 2023 | 19:44

    Nije njega dzabe Sale sklonio iz reprezentacije.

  • .....

    27. februar 2023 | 18:35

    Realno sta im to strasno odg pa ljudi su upravu o cemu se radi ne treba vise nikada da ga pozovu u zivotu da igra vi posle pljujete jokica treba da vas bude sramota a sta radi ovaj balvan jos zivi u bg a mrzi ga ili cemu je problem bruka i sramota ili je tako naredii fmp

  • Laki

    27. februar 2023 | 18:47

    Pa dobro, nije hteo da igra ni prošli put, a jedva smo dobili... veče pre utakmice reprezentacije je igrao za FMP u Istanbulu, a Pešiću rekao da je povređen i umoran...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA