Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nade za TOP 8 nisu ugašene, ne predajemo se do kraja": Moćne reči Duška Ivanovića posle poraza u Minhenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crveno-belih je imao šta da kaže, a njegov stav je bio i te kako jasan

  • 48
Duško Ivanović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde su pretrpeli veoma bolan poraz u Minhenu protiv Bajerna sa 87:80, čime su se praktično i na neki način oprostili od eventualnog plasmana u TOP 8 fazu ovog takmičenja. Ipak, Duško Ivanović smatra da ništa nije gotovo.

Crvena zvezda je imala prednost na pet minuta do kraja meča, čak devet poena su bili u plusu, ali su potom pali, dozovlili su protivniku da postigne čak 21 poen, a oni su postigli samo pet. To je i odnelo prevagu, a Ivanović je ukazao da je to "košarka".

- Čista demonstracija da je košarka igra koja se igra 40 minuta, ne 37, 38, 39, već samo 40 - rekao je Ivanović, koji je potom upitan i o debiju Fakunda Kampaca.

- Pokušao je da igra, da se bori. On je bio sa reprezentacijom, možda mu je to bio problem, što on nije igrao bolje. On je veoma važan za nas i igrao je dobro.

Jedno pitanje je bilo usmereno i upravo ka nadama za plasman među najboljih osam ekipa u Evroligi, a Ivanović kaže da to još nije gotovo.

- Nade nisu ugašene, Zvezda se neće predati, ja se nikad ne predajem. Ova ekipa se ne predaje do zadnjeg momenta, ako dođe do toga da nemamo šanse i tad ćemo se boriti. Najviše zbog ove publike što je ovde i što nas svuda prati. To je motiv da budemo tužni zbog naših navijača.

Ovo nije prvi put da Zvezda gubi u ovakvim završnicama, na šta je Ivanović upravo i ukazao rečenicom iz prve izjave.

- Rekao sam na početku, malo smo mi kao još neke utakmcie što smo izgubili-. Protiv Žalgirisa imamo prednost, čekamo da vreme prođe. Utakmica je 40 minuta i moramo imati fokus 40 minuta.

Video: Delije zagrmele sa vrha hale, čim su videle Kampaca na zagrevanju: Sprema se paklena atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA