≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nedopustivo, Zvezda ne sme ovako da igra:" Ivanovićeve prve reči posle bruke u Zagrebu i poraza od CIbone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo ko je očekivao da Cibona može da napravi ovakvo iznenađenje u svom domu u Zagrebu

  • 37
Duško Ivanović, KK Crvena zvezda Printskrin: Youtube / Cibona Basketball

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli pravu bruku u Zagrebu, gde su poraženi od domaće ekipe Cibone sa 85:81, čime su doveli u pitanje svoje eventualno prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige. Sam trener kluba, Duško Ivanović, nije bio nimalo zadovoljan prikazanim.

Crvena zvezda je imala u nekoliko navrata prednost u ovom duelu, čak i dvocifrenu, ali je Cibona sve to istopila, a u poslednjoj deonici je došla do preokreta i pobede protiv evroligaške ekipe iz Beograda.

Duško Ivanović je istakao da je ovo nedopustivo za jednu ekipu.

- Čestitam Ciboni, imali su više želje, borili su se više nego mi, njihov pristup igri je bio bolji nego naš. Crvena zvezda ne može ovako da igra, ovo je nedopustivo. Ne umanjujem uspeh Cibone, odigrali su izvanredno sa puno samopouzdanja, a mi smo, pored toga što smo imali veću prednosti igrali bez strpljenja i ispustili utakmicu - istakao je Ivanović.

Trener crveno-belih je rekao da ni čak promešana postava Cibone sa četiri beka nije poremetila ekipu, već da su oni to sami sebi uradili.

- Nije nas poremetila Cibona, mi smo sami poremećeni bili od početka do kraja. Pristup nije bio onakav kakav treba da bude.

Video: Duško Ivanović: Pred nama je 9 finala! Moramo da verujemo u ono što radimo, to čini ekipu ovu jakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mik

    5. mart 2023 | 17:51

    opa zvezdana samo u srbiji moze biti prva pod palicom velikog vodje jad i bjeda

  • punisher

    5. mart 2023 | 18:29

    Nedopustivo je da ti treneru ko zna već koju utakmicu po redu gubis u poslednjih 4-5 minuta iako imaš prednost 7+, razumem jednu,dve ali konstantno da se gube utakmice iako imaš prednost u poslednjih 4 minuta je iskljucivo tvoja krivica ničija druga,ti treba da menjaš i rotiraš,crtas akcije,sečeš serije sa timeout ali od tebe ništa ne vidim već 3 urakmicu zaredom. Ti se zapitaj?

  • Dejan

    5. mart 2023 | 18:30

    Kada ce da registruju Kampaca…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA