≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kampaco šutirao reklamu na klupi: Da li je Argentinac bio besan zbog izmene?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Noć za zaborav za Kampaca

  • 5
Fakundo Kampaco Printskrin: Twitter/@petartadiccc

Otkako je došao u Crvenu zvezdu, argentinski plejmejker Fakund Kampaco u petak veče odigrao je verovatno najgori meč u crveno-belom dresu!

Tokom duela sa Panatinaikosom, Kampaco je samo dva puta šutirao ka košu i oba puta je promašio, te je završio sa indeksom korisnosti -1. Koliko je frustriran, videlo se i sredinom treće četvrtine kada je šutnuo reklamu.

Da li je bio nezadovoljan svojom igrom ili izmenom Duška Ivanovića, to nije poznato, ali je činjenica da je Argentinac izašao iz igre posle samo tri minuta igre. Ušao je na teren na 6.14 do kraja treće deonice, a izašao na 3.13.

Seo je između Nebojše Ilića i Nemanje Nedovića, šutnuo reklamu ispred sebe, a potom ustao i otišao na drugu stranu. Nedugo zatim vratio se na svoje mesto, ali je i dalje izgledao nervozno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naravno da da

    11. mart 2023 | 10:36

    Zadnjih 5 utakmica i on, Vildoza i Nedović gledaju začuđeno, čak protiv Splita pita Nedović trenera, zašto ja!? Trener nema ulogu za svakog od njih, dovođeni mu igrači đuture. Ne igraju najbolje najbolji pojedinci već najbolje uklopljeni pojedinci.

  • Milan

    11. mart 2023 | 12:18

    Ejj bre, Jel neko objasnio ovom liku da je registrovan da igra i pogađa koševe, a ne da učestvuje i sutira panele.

  • Radonja

    11. mart 2023 | 11:34

    Jedino to i zna da uradi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA