≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplivale šokantne fotografije bahanalija Dža Moranta: Striptizeta u krilu, novac po podu, on go do pojasa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slava je košarkašu baš udarila u glavu

  • 2
Dža Morent Foto: Tanjug/AP

Jednom od najboljih košarkaša NBA lige ne ide van terena onako kako očekuje, pa je tako posle prebijanja tinejdžera, pretnji oružjem, fotografisan u striptiz klubu.

Naime, policija u Koloradu je pokrenula istragu vezanu za incident u čijem centru se nšla NBA zvezda, Dža Morant. Popularni košarkaš je prvo optužen za prebijanje sedamnaestogodišnjaka na basketu, potom je pre desetak dana tokom prenosa uživo na Instagramu navodno mahao pištoljem u jednom noćnom klubu, nakon čega mu je NBA liga izrekla kaznu od dve utakmice neigranja, a sada su se pojavile i fotografije iz striptiz kluba.

Kako prenosi Njujork Post, košarkaš je u VIP delu stroptiz kluba dobio ples u krilu od igračice dok je skoro svaki deo prostorije prekriven novčanicama. List donosi i izjavu insajdera iz kluba:

- Cela soba je bila puna novca, bilo je doslovno sve puno. Trebale bi ti grabulje da to pokupiš", istakao je svedok događaja.

Morant je navodno je striptizetama za tu noć dao oko 50.000 dolara, a vlasnika kluba Debora Danafon je potvrdila da je Morant posetio njen lokal.

- Taj momak, jako mlad, bio je pun poštovanja i sladak i nije pio prilikom druge posete. Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nagetsa i Bronkosa koji su bacali devojke u sobe. On nije bio takav - rekla je ona za "Njujork post".

Da podosetimo, Morant ima 23 godine i u karijeri je do sada bio proglašen za rukija godine, dva puta za Ol Star igrača. Sada je deveti strelac lige sa prosekom od 27,1 poena po meču i ima petogodišnji ugovor vredan 231.000.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    12. mart 2023 | 10:50

    Pa naravno, prvo ih nafatiraju a onda, bahato ponasanje

  • Saša

    12. mart 2023 | 10:57

    On go do pojasa ili od pojasa... 😆🤣😅😂👍😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA