Novi tripl-dabl supermena Jokića, ali je promašio dva šuta za pobedu: Denver pao od teške artiljerije Bruklina

Kakav meč Srbina, 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija, ali Nagetsi pišu treći uzastopni poraz

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sharac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sharac

    13. mart 2023 | 00:06

    Umjesto da pocne tekmu s malim Braunom, pokretljivim, koji odgovara niskoj postavi Bruklina, on stavlja cancara, jos jednog krakonju i sporaca, ko da mu sapetalji Junior i netalentovani Gordon nisu bili dovoljni. Ja bi reko Mureju - Slusaj, sapetalju, niko vise ne pada na tvoje finte nego te cekaju na metar i po mirno, da sam sebe izdriblas, i ispustis dushu svoju do kraja prvog poluvremena. Nego, ili asistiraj odmah ili step back i pucaj. Pa promasio promasio. Ionako si ga uke..ao driblajuci samog sebe. A puzu Jokari bi reko: Slusaj, puzu, gi igras plej poziciju i kao svaki plej moras i da shutash j....e trojke. Jerbo niko vise ne pada na tvoje finte ko sto ne padaju ni na Murejeve. I manje ce stete biti da opucas 25% za trojku nego da ides na 0% sa tvojim procitanim fintama. Pop je iskusniji trener od ovog Bruklinovog pa je bolje zatvarao sve puteve od Jokica ka saigracima, potpuno ga imobilisao. Docim su se ovi nekoliko puta zbunili pa ga ostavili samog, zbog neiskustva. Al poanta je da su bili instruisani da slijede Popovicevu strategiju. Malone je zavrsio karijeru u denveru. Ja sam ponudio svoje usluge za samo $400000 godisnje i sad cekam odgovor denvera. rekao sam im da se oslobode Mureja kako god znaju i umiju i da po svaku cijenu dovedu Bogdanovica.

  • Sharac

    12. mart 2023 | 23:47

    Pa mogu li ja, trener Sharac, da iskoristim Jokica i dobijam utakmice? Mogu, evo kako. Prvo bih ga utovio 20 kila. Onda bi ga postavio u low post i strogo mu zabranio da ide na perimetar, jer kad god on ide na perimetar to je sigurna trojka protiv denvera. Onda bi mu pustao videe Divca da nauci kruzno kretanje i kako je lagani Divac ipak uspjevao da zauzme busiju pod kosem. I pusto bi mu videe Pekovica da nauci sta se od njega ocekuje. reko bi mu da ne izlazi iz teretane dok ne postane Pekovic. Jokic, kakav je sad, je unistavalac drugih igraca. Milion talenata je proslo kroz Denver. Sve ih je unistio glupavi Malone.

  • Sharac

    12. mart 2023 | 23:22

    Sta je denver? denver, to su gnjavatori lopte. Pope, Jackson, baci ih u bilo koji tim sad ovog momenta, zabijali bi 20+ koseva. a ovde moraju puza da slijede dok puz nabija praznu statistiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA