≫ 

Neuništivi Partizan grabi ka Top 8: Željkovi ratnici "zgromili" Efes u Turskoj, iako su gubili sa 17 razlike!

 ≫ 

Kakav trijumf crno-belih, možda i presudan u borbi za osam najboljih u Evroligi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Луле
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 3...

    17. mart 2023 | 08:26

    Luti su rivali FK.CZ i KK CZ....FK CZ može sve uz pomoć Države a KK.CZ uz pomoć Države ne može ništa....

  • Partizan Grobari Jug 1945

    17. mart 2023 | 02:58

    -Zeljku Obradovicu i momcima cestitke na velikoj pobedi u Istanbulu, vratiti se iz -17 do pobede protiv velikog protivnika prvaka evrope je velika stvar i privilegija, ko god nosi sveti dres KK Partizan treba da bude ponosan dali je Hriscanin Katolik Musliman nebitno je, vazno je da bude covek i gospodin da se bori za klub koji mu daje sve u zivotu i da sutra bude ponosan na sebe, da svojim decama i unucima prica ko je bio i za koga je igrao cije boje je branio sa ponosom. Ledej Panter Egzum Lesor Naneli Papapetru Avramovicu Madar Andjusic Vukcevic Alen, ponosni smo na vas i svaka vam cast kako se nosite sa svim pritiscima i koliko slusate Obradovica, a neki sto non stop pisu saopstenja jedan covek iz zeleznika mafijas od rodjenja, samo da ti kazemo neke stvari vezano za tebe a ne za igrace i trenera Duska Ivanovica. Tebe samo drzava cuva sigurnog pritvora i neka debela politika iza tebe, jer da je ovo malo urednija drzava i da ima zakona ti bi godinama bio iza resetaka, i nebi davao ovakve izjave Evroliga te uzela za zub jer za 10 godina elite preko 100 ili 200 miliona si potrosio i nista nisi uradio, jedan top 8 malo za 10 godina a imao si tim daleko kvalitetniji od timova iz Aba lige kao i od Partizana.

  • Hahha

    16. mart 2023 | 23:40

    Cim Partizan pobedi odmah saopstenje na Dnevniku aman ljudi. Pa dal je moguce da Cigani I dalje Kme, kme, toliko ste Ograniceni da ne priznate da je Partizan mnogo bolja ekipa od Vas. PA FMP da je imao +20 nebi uspeo da izgubi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA