≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Efesa ljuta na Atamana posle Partizana: "Ako neko ne želi da budem ovde, nema problema"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao je i da uđe u sukob sa navijačem

  • 6
KK Efes - KK Real Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Košarkaš Anadolu Efesa Šejn Larkin očigledno je ljut na trenera tog tima Ergina Atamana što nije više igrao na meču protiv Partizana!

Larkin je na terenu proveo 22 minuta i zabeležio je samo devet poena u porazu svog tima, te se na Tviteru posle meča žalio na malu minutažu i napisao je da "ima vremena", aludirajući na to što nije igrao.

Nedugo zatim jedan od navijača mu je odgovorio da su drugi igrači, pre svega Elajdža Brajant i Vasilije Micić, bolje izgledali na terenu, na šta je ovaj poručio:

- Da li sam tražio da igram svih 40 minuta? Ne. Uvek pričam da sam tu za tim. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici sezone. Ako neke ne želi da budem ovde, nema problema. Da li je zločin što želim da sam na parketu? Ne verujem. Jedan od mojih saigrača je imao -19, a igrao je 38 minuta. Dajte mi šansu da popravim tu statistiku jer hoću. Velike utakmice traže velike igrače - jasan je bio Larkin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    17. mart 2023 | 10:15

    U Efesu Ataman je u svadji ili ne razgovara sa vecinom igraca(Micic i Larkin)po svemu vidjenom igraci medjusobno nemaju komunikaciju,Efes je na leto ekipa koja ce imati najveci broj promena igraca i velika verovatnoca da Atamana neko drugi zameni na mesto trenera

  • sid

    17. mart 2023 | 10:12

    kam tu red star bro

  • Ssss

    17. mart 2023 | 11:02

    Lik je glavni krivac sto su izgubili. Kad je usao tako se istopila prednost, svaki napad je isao na njega jer je ocaj u odbrani, a u napadu se nije video.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA