≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - Olimpijakos u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma važan susret za Partizan u borbi za plej-of

  • 1
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana igraju prvi od tri teška meča na domaćem terenu u kontinuitetu u Evroligi, pošto u Beograd dolazi aktuelni lider takmičenja, ekipa Olimpijakosa.

U prvom delu sezone, crno-beli su doživeli jako težak poraz u Pireju od ovog tima, pre svega zbog činjenice da su bili osakaćeni neigranjem brojnih domaćih igrača koji su bili pušteni da se priključe nacionalnom timu (87:58), tako da nema sumnje da će se večerašnji meč u potpunosti razlikovati od prethodnog.

Partizan je u sjajnom nizu rezultata u evropskom takmičenju, a pobeda na gostovanju Anadolu Efesu u prošlom kolu protiv aktuelnog prvaka Evrolige dovoljno govori o ambicijama i formi Željkovog tima.

Utakmicu će suditi nemački arbitar Robert Lotermozer, a pratiće ga turski sudija Emin Mogulkoč zajedno sa Gitisom Vilijusom iz Litvanije.

Susret se igra od 20.00 časova u "Štark Areni", sve karte su rasprodate i očekuje se oko 20.000 navijača, a direktan prenos gledajte na TV Sport Klub 1. Takođe, tekstualni prenos meča uživo možete pratiti na portalu Telegraf Sport

Video: Madar poručio da neće gledati Zvezdin meč, iako je bitan i za Partizan: Želimo da mi kontrolišemo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vapaj

    24. mart 2023 | 07:16

    Ako ovo pobedimo( ove zvezdine gane iz grcka) Top 8 je za mene smesan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA