≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igor Rakočević pokazuje da su godine samo broj: Bivši as Zvezde proslavio 45. rođendan zakucavanjem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni košarkaš je pokazao da i posle 10 godina pauze ima dozu atleticizma u sebi

  • 2
Igor Rakočević Foto: Twitter / IgorRakocevic

Legendarni košarkaš Crvene zvezde i nekolicine evropskih klubova, Igor Rakočević proslavlja svoj 45. rođendan. Ovaj bivši košarkaš je već 10 godina u penziji, ali i dalje pokazuje da je u njemu ostalo atleticizma, koji ga je krasio tokom karijere.

Naime, Rakočević je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, gde neretko pokazuje snimke svoje porodice, ali i svojih sa košarkaških terena.

Najnoviji snimak upravo je došao danas, na njegov rođendan (29. mart), gde je odlučio da ga "proslavi" uz jedno zakucavanje u sali, pokazavši da je i dalje u odličnoj formi, čak i 10 godina nakon kraja veoma uspešne karijere.

Rakočević je tokom karijere najveći trag ostavio u Španiji, gde je nastupao za Valensiju, Real Mdarid i TAU Keramiku (današnju Baskoniju), a igrao je još i za Budućnost, Minesotra Timbervulvse, Montepaski Sijenu i Efes Pilsen.

Sa košarkaškom reprezentacijom Srbije je uspeo da osvoji i dve zlatne medalje - na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine, kao i na Evropskom prvenstvu u Utrskoj godinu dana ranije.

Video: Rakočević: Derbi je utakmica gde nema izrazitog favorita ali mislim da Zvezda ima malu prednost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лео

    29. mart 2023 | 19:10

    Да ли је играо за Црвену Звезду? Наравно да јесте, али то нигде нисте споменули!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA