Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispovest Vildoze i teške reči: "Imao sam probleme u privatnom životu, bio sam tužan... Ali, Luka se vratio"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaš Crvene zvezde je bio iskren do srži posle utakmice sa Valensijom

  • 11

Košarkaši Crvene zvezde su poprilično lako i ubedljivo slavili protiv Valensije na svom parketu sa 92:73, dok je pored pobede za crveno-bele dostavažno što je Luka Vildoza bio sasvim korektan. Postigao je devet poena, a bio je skoro nepogrešiv iza linije 6.75.

Vildoza je igrao sa dozom lakoće protiv Valensije, zaličio je na onog starog, na igrača koji je poneo titulu MVP-ja u decembru Evrolige. On je bio smireniji, staloženiji, a posle meča sa Valensijom je istakao da je umoran.

- Osećam se umorno, imao sam povredu lista protiv Baskonije. Sad sam bio van ritma, ali pomogao sam timu da dođemo do pobede i sve je dobro - započeo je Vildoza, koji se osvrnuo i na prethodni period.

- Igrao sam dobro, ne zbog trojki, ali vratio sam se svom ritmu. Pobeđujemo kao tim, gubimo kao tim. Kako sam rekao ranije, imao sam neke probleme u privatnom životu, bio sam tužan, svi znaju o tome, znaju koliko mi je značila, zato me i boli. Ali vraćam se u ritam, vraćam se u život, srećan sam opet - rekao je Vildoza kroz osmeh.

Argentinac je imao poprilično turbulentan period u životu, a otkrio je i kako to "leči".

- Rad, svakog dana sam ovde, pokušavam da energiju obnovim, dolazim pre treninga, radim, šutiram i više nego obično, pokušavam da radim dosta kako bih se vratio u ritam.

Trener Duško Ivanović je pričao o njemu, rekao je da je sada dosta strpljiviji u napadu, a Vildoza je to prokomentarisao zanimljivom izjavom. On je rekdao se "Luka vratio".

- Da, ali, kada imaš probleme u životu, tvoje samopouzdanje je loše. Razmišljaš o životu, ego i ponos su tu... Sve to sam reflektovao na parket. Svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, sa novinarima, sa svima... Sada sam dobar, izvinjavam se ako sam rekao nešto, ja sam Luka opet.

Video: Rekli smo Đokoviću da je jedini ujedinio Delije i Grobare na košarci: Pa, ne znam baš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    29. mart 2023 | 22:00

    Da si živ i zdrav! Da se malo središ mentalno i igraš timski svaku i biće sve ti super sledeće sezone! Koncentracija je nešto što je ovom čoveku neophodno i nadam se da će Zvezda da angažuje dobrog psihologs jer jer on odličan igrač i bilo bi šteta da igra na ovom nivou jer može mnogo mnogo bolje ...isto važi i za Dobrića koji je totalno pukao fizički, nema više odbrane i eksplozivnosti koju je imao kada je lupao blokade svaku utakmicu , čovek je senka onog igrača od pre 2-3 sezone a može puno, mnogo više od šutiranja trojki ,za Evroligu i njegov prosek to je porazno ...Sem njih dvojice i naravno Petruseva, Nedovića, Mitrovica i Bentila i naravno Kampaca kao prve violine svi ostali uz sve poštovanje nema šta da traže sledeće sezone ako hoće posle toliko godina da naprave iskorak ..nema šanse bez još odličnih novih 5-6 igrača ..to je surova realnost ..

  • Delija

    29. mart 2023 | 22:26

    Tako je

  • ZVEZDA

    29. mart 2023 | 23:13

    Dobro došao nazad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA