≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vildoza presrećan zbog velikog Holandovog povratka: "Njegov osmeh je tako zarazan, uvek nam je davao energiju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka kaže da mu je takođe jako drago što uspeva da se poveže sa Fakundom Kampacom

  • 0
Luka Vildoza Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu u 33. kolu Evrolige protiv prvoplasiranog tima ovog takmičenja, ekipe Olimpijakosa u dvorani "Aleksandar Nikolić" - 87:79.

Svoj doprinos dao je i Luka Vildoza, koji je bio sjajan na današnjoj utakmici ubacivši 12 poena uz četiri skoka i pet asistencija. Simpatični Argentinac ističe da je njegov tim uspeo da dobrom odbranom i još boljim napadom zaustavi nalet Olimpijakosa.

- Mislim da smo uradili dobar posao, posebno u poslednje dve četvrtine. Počeli smo da igramo, prethodno nismo uspeli da izdržimo njihov ritam, na kraju smo igrali dobru odbranu i dobar napad, tako da smo odradili posao.

Dva puta je Zvezda ove sezone dobila Pirejce.

- Naravno da je bitno za nas kao tim da pobedimo, svaki put kada smo na terenu želimo da dođemo do trijumfa. Došli smo tako i ovde, imali smo samopouzdanje pred domaćim navijačima, koji su nas sjajno podržavali.

Srećan je Vildoza što mu se forma polako vraća na onu staru.

- Osećam se dobro, posebno sam srećan što mi se polako vraća šut. Popravljam svoje odluke na kraju, ali i dalje sam dosta bolje, glava mi je na mestu.

I zadovoljan je što se Džon Holand vratio u velikom stilu na teren.

- Bio je tu od početka, nije igrao. Ali nam je davao energiju, bio je tu uz nas. Srećan sam zbog tebe, brate (Džonu Holandu, prim. aut). Njegov osmeh je zarazan. Zato sam srećan.

Igra sa Fakundom Kampacom mu dosta olakšava posao u dresu Zvezde.

- Imamo vremena da se prilagodimo. Imaćemo utakmice ispred nas. Drago mi je što delim dres sa njim, on zna šta ja želim. Srećan sam zbog svega što uspeva ovde da uradi.

(Telegraf.rs)

Video: Vildoza pokazao pogled iz stana, i kako provodi ovaj snežni dan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA