≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grci pišu: Luka Vildoza najavio odlazak u Panatinaikos? Smatraju da ga je ovo odalo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, ono što su prevideli jeste emotikon koji je stavio nema baš veze sa Panatinaikosom

  • 7
Luka Vildoza Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde su slavili protiv Olimpijakosa sa 87:79, dok je Argentinac Luka Vildoza bio jedan od najboljih igrača na terenu. Ovaj košarkaš je posle meča objavio i jednu fotografiju na svom Instagram profilu koja je privukla pažnju.

Naime, Vildoza je u poslednje vreme imao dosta slabih partija, ali je posle meča sa Baskonijom rekao da se "Luka vratio". Pokazao je protiv Olimpijakosa da je to stvarno istina i postigao je 12 poena, dok je imao i četiri skoka i pet asistencija.

Međutim, on je nakon utakmice objavio sliku na svom Instagram profilu na kojoj je ostavio tri emotikona - vatrica, detelina sa četiri lista i ruka koja je signal za trojku. Upravo to je privuklo pažnju Grcima koji su krenuli sa svojim teorijama o eventualnom prelasku, jer je detelina simbol Panatinaikosa.

- Detelina sa četiri lista je simbol sreće, dok je Panatinaikosova najveća želja upravo Vidloza, da li je ovo samo slučajnost ili nasumični izbor - pita se u svom tekstu SDNA.

Ipak, Vildoza jeste stavio detelinu, ali onu sa četiri lista koja je simbol sreće, dok je činjenica da je Panatinaikosova detelina ona sa tri lista, te ovi navodi veoma lako padaju u vodu, odnosno, bar se tako čini na prvu loptu.

(Telegraf.rs)

Video: NJegov osmeh je zarazan, zaslužio je: Vildoza srećan zbog Holanda, pa pričao o saradnji sa Kampacom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA