Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemac, Francuz i Estonac sude Partizanu protiv Panatinaikosa u poslednjem kolu Evrolige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lotermozer je danas glavni i na susretu Crvene zvezde protiv Fenerbahčea

  • 0
Robert Lotermoser Foto: MN Press

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 časova igraju meč 34. kola Evrolige protiv Panatinaikosa u "Štark Areni" pred svojim navijačima, čime će pokušati da trijumfalno uđu u predstojeći plej-of.

Tim Željka Obradovića već je savladao Zelene ranije tokom ove sezone u Grčkoj (89:91), a tada je na klupi Grka sedeo nekadašnji trener Zvezde, Dejan Radonjić, koji je u međuvremenu dobio otkaz zbog loših rezultata kluba.

I sutra će Partizan biti favorit, a Evroliga je dan ranije objavila i ko će suditi poslednji meč crno-belih u ligaškom delu šampionata. U pitanju su veoma iskusni arbitri.

Na čelu trojke naći će se Robert Lotermoser iz Nemačke, koji zanimljivo sudi i meč između Crvene zvezde i Fenerbahčea dan ranije u dvorani "Aleksandar Nikolić", koji je takođe jako važan za raspored na tabeli na kraju sezone.

Njemu će pomagati Žozef Bisang iz Francuske, vrlo dobro poznato lice svim ljubiteljima košarke, kao i Rain Perandi iz Estonije, koji je takođe čest gost u Beogradu na utakmicama večitih.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović otkrio ambicije Partizana pred put u Monako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA