Vreme čitanja: oko 1 min.

Luda priprema Engleza za Zvezdu: Mitrović je "Mr Bad from Novi Sad", a tek da vidite nadimke Holanda i Vildoze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva imena je dao zvanični komentator Evrolige košarkašima crveno-belih

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Fenerbahče Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Košarkaši Crvene zvezde igraju svoj poslednji meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" ove sezone u Evroligi protiv ekipe Fenerbahčea u okviru 34. kola.

Žele crveno-beli da oduševe navijače koji su do poslednjeg mesta ispunili našu najveću dvoranu na desnoj obali reke Save u Beogradu.

Ali, ono što je posebno interesantno iz dvorane jeste najava koju je napravio engleski komentator, Tim Long, koji inače redovno komentariše utakmice večitih u Evroligi.

Spremio je dva podugačka papira na kojima je napisao brdo podataka o košarkašima obe ekipe, a i jednima i drugima je nadenuo i neke interesantne nadimke.

Tako je Luka Mitrović postao "Mr Bad from Novi Sad", a Englez se potrudio da i većini ostalih igrača crveno-belih dodeli neke nadimke. Luka Vildoza je postao "Quilmes Killer", odnosno "Ubica iz Kilmesa", naravno u šuterskom smislu, dok je Holand već legendarni "Pitbul".

Uz Nedovićevo ime i prezime stoji "Junior crvenih koji je postao Zvezda", a Filip Petrušev je samo "Dečko iz kraja koji igra na veliko u Beogradu".

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco se zabavljao, Vildoza napravio "štetu" na satu kod koša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA