Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksuma pitali o zakucavanju preko Tavareša, on se kroz osmeh našalio: "To bi bilo odlično"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je već neko vreme pokazao da je jedan od najspektakularnijih igrača u Partizanu, ali i Evropi

  • 1
Dante Eksum, Dante Egzum, KK Partizan, KK Barselona, Evroliga Foto: MN Press

Košarkaši Partizana su uspeli da savladaju Panatinaikos sa 83:81, čime su obezbedili šesto mesto u Evroligi, a ujedno i duel sa Realom iz Madrida u četvrtfinalu.

Jedan od najboljih igrača u pobedi protiv Panatinaikosa bio je Dante Eksum, koji je odigrao odličnu odbranu, a bio je dobar i u napadu. Posle meča, Eksum je govorio i o narednom rivalu, Realu iz Madrida, protiv kog su slavili već u Areni.

- Da, da. Prošlo je nekoliko sati otkad sam saznao. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali radujem se tome. Kad odemo tamo, biće teško. Znamo da će biti teško, ali mislim da imamo dobar tim.

Nije bilo baš poznato s kim će Partizan igrati u narednom kolu, a to se otkrilo u poslednjim trenucima.

- Ne, ne. Sve je do nas. To su stvari o kojima smo uvek pričali tokom sezone. Mi smo ti koji želimo kontrolu, a to donose pobede. Mi se fokusiramo na naše utakmice i onda nije bitno šta ostali rade.

Partizan nema tu sreću da bude domaćin, što znači da će prve dve utakmice igrati u Španiji, dok se Arena čini kao neosvojiva tvrđava.

- Ne, ne, ne. Uvek je bitno da ne poletiš previsoko kad si visoko, niti da toneš kad padaš. Mislim da je to najvažnije sada za nas. Ulazimo u tešku plej-of seriju u Madridu. Oni znaju šta rade. To je serija, pet utakmica, biće teško.

Eksum je jedan od najspektakularnijih igrača, a kaže da je njegova psiha zaslužna za to.

- Da. Uvek idem napred i napadam i nadam se da ću jednom dobiti faul. Napadam licem svaki put, ali nema faulova, tako da se nadam da ću makar jednom dobiti jedan.

I za kraj, samo je istakao da bi bilo dobro da isto uradi protiv Valtera Tavareša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA