Vreme čitanja: oko 1 min.

Koga je upozorio Željko Obradović? "Bogami, neki igrači nisu iskoristili šansu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener crno-belih ponovo je imao kritičke tonove na konferenciji posle utakmice

  • 1
Željko Obradović Printskrin: Youtube/KK Zadar

Košarkaši Partizana nastavili su sa pobedama u ABA ligi posle trijumfa u gostima nad Zadrom od 88:78 vezali su 15. uzastopnu u regionalnom takmičenju.

Trener Partizana je na konferenciji zahvalio navijačima Zadra na toploj dobrodošlici i aplauzu, a kada je utakmica u pitanju, rekao je da je pokušao da odmori igrače zbog svega što čeka njegov tim u nastavku sezone, gde ima plej-of Evrolige protiv Real Madrida, ali i odloženi meč ABA lige protiv Budućnosti u petak od 19.00.

Tokom analize je Željko rekao da su neki igrači koji su imali manju minutažu iskoristili šansu, ali da neki i nisu, pa će pojedini morati da se zabrinu za svoj status posle ove utakmice.

- Poslednja utakmica u ovoj fazi, ali je nama ostala još jedna zaostala utakmica protiv Budućnosti, koja je otkazana iz poznatih razloga. Rekao sam u najavi utakmice da je Zadar veran svojoj filozofiji, imaju postavljeno sve kako igraju u napadu tokom cele sezone.

- Mi smo pokušali da igramo na isti način, probao sam malo da rotiram ekipu, da dam šansu igračima sa klupe. Neki su je iskoristili, neki, bogami nisu, ali šta da se radi. Važno je da smo pobedili u važnom meču i na nama je da probamo da završimo na ovaj način protiv Budućnosti u Podgorici - rekao je Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatna trojka Nanelija uz zvuk sirene o tablu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    17. april 2023 | 23:03

    Avramovica pre svih tako ga je iskritikovao da posle nije vise ni ulazio u igru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA