≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lesor ne da na Partizan: Francuz odgovorio zemljaku zbog prozivki na račun crno-belih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuskom centru nije mnogo trebalo da odgovori treneru Asvela

  • 5
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Asvel iz Liona je i zvanično završio na poslednjem mestu u Evroligi, iako je takmičenje kaznilo Panatinaikos oduzimanjem pobeda. Zbog toga, trener kluba iz Francuske, Ti-Džej Parker, izneo je jednu tvrdnju, koja se nimalo nije svidela Matijasu Lesoru, centru Partizana.

Ti-Džej Parker je nakon sezone u Evorligi u razgovoru za francuske medije istakao da mu je nedostajalo iskusnijih igrača, iako su imali dosta velik budžet i dosta igrača preko 30 godina. Međutim, Parker smatra da je to nedostajalo.

Parker je potom upitan i o tome kako su Žalgiris i Partizan uspeli bez tolikog budžeta, a trener Asvela je tada izneo jednu zanimljivu konstataciju.

- Imaju igrače koji su navikli na takmičenje i ne igraju u tako teškim šampionatima kao što je naš - istakao je Ti-Džej Parker, a ovaj komentar je došao i do Matijasa Lesora, koji je ostavio kratku reakciju putem Tviter.

Lesor je samo ostavio nekoliko smajlija koji se smeju, očigledno stajući na stranu svog Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari zaustavili Lesorov auto i opkolili ga: Francuzovi roditelji u kolima posmatraju u čudu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    18. april 2023 | 17:48

    Daj molim te cime su to francuzi zasluzili da imaju dva kluba u EL. Plus ABA liga je godinama bila jaca od njihove, nego su sada popustili crnogorci, hrvati i slovenci. Bolje mu je da cuti

  • tako je bre

    18. april 2023 | 21:30

    sledeć put iznabadaj ga pesnicama u glavu

  • BOBA

    18. april 2023 | 20:36

    Smešno,Francuska liga je slabija od ABA lige za klasu,a po kom kriterijumu je Asvel pa i Alba zagarantovano učešće u evro ligi a Zvezda ili Partizan da očekuju vajld kartu,jedino što su iz brojčano većih zemalja a duplo manje publike od naših timova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA