≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato kada Partizan kreće u pripremu meča protiv Real Madrida: Košarkaši će morati dobro da porane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli se okreću obavezama u Evroligi

  • 0
KK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana slavili su posle velike drame u Podgorici protiv ekipe Budućnosti 83:82 u poslednjoj utakmici regularnog toka ABA lige.

Crno-beli su ovom pobedom napravili veliku uvertiru pred mečeve Top 8 faze Evrolige sa Realom. Tako,  trener crno-belih Željko Obradović je otrkio kada se kreće sa pripremom mečeva u Španiji.

- Svima je u glavi Real Madrid. Nije lako, stvarno nije lako. Pokušavam način da ih probudim. Mi ćemo sutra ujutru imati trening. U pola 9 idemo pravo u salu da pripremamo utakmicu. Neće to biti ubijanje, ali krećemo da pričamo o Realu. Mi smo igrali protiv njih, imamo glavne informacije. Imamo pripremljeno sve da se istegnu, da vidimo da li su svi dobro što se tiče povredica i to je to.

- Rekao sam novinarima u Beogradu da ja neću da pričam o Real Madridu do veče pred put. Ja ne znam u kom će sastavu da bude Real Madrid. Oni imaju brdo igrača koje odmaraju, neki su izlazili iz povreda. Oni imaju utakmicu u nedelju uveče, igraju protiv Huventuda. Odgledaćemo tu utakmicu i onda ćemo moći ozbiljnije da pričamo o svemu, mada, nema tu mnogo iznenađenja i tajni.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatna trojka Nanelija uz zvuk sirene o tablu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA