≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bićemo glasniji od Grobara, Musa i Hezonja će doneti pobedu": Alvaro je Španac koji voli Musu i divi se Žocu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj simpatični navijač iz Španije je otkrio da se nada da će Hezonja i Musa biti igrači koji su prelomili meč

  • 2
Dzanan Musa, Alvaro, KK Partizan, KK Real Madrid Foto: Telegraf

Polako pristižu navijači u arenu "Wizzbank" u kojoj će igrati Partizan protiv Reala iz Madrida, crno-beli idu na pobedu, ali neće biti lako u španskoj prestonici. Novinar Telegrafa je pre početka uspeo da pronađe i jednog navijača, koji je nosio dres Džanana Muse, a pokazao je i poštovanje prema Željku Obradovića.

Naime, pred arenom, pred novnarima iz Srbije se ukazao Alvaro, jedan od retkih Španaca koji se služi i engleskim jezikom i nije imao tremu da progovori o samom meču protiv Partizana. Da stvar bude i zanimljivija, on se pojavio u dresu Džanana Muse, koji mu je omiljeni igrač.

- Musa je moj omiljeni košarkaš. Oni su svi velika imena španske košarke, ali je Džanan Musa budućnost košarke i stvarno sam srećan i ponosan što je u Realu iz Madrida. On je iduća velika zvezda - istakao je Alvaro, koji je potom otkrio i šta očekuje od utakmice.

- Očekujem veoma tešku, čvrstu utakmicu. Partizan ima sjajnog trenera, velikog Željka Obradovića, mislim da naši momci imaju velik roster, ali očekujem da će Musa i Hezonja biti ti igrači koji će nam doneti pobedu.

On je potom posebno hvalio Željka Obradovića.

- Mi u Madridu nismo uplašeni, ali imamo veliko poštovanje prema Željku, on je trenirao Real. Ima dugu istoriju, on je uradio dosta velikih stvari. Znamo ga veoma dobro i znamo šta radi tokom meča, on čini sve dosta težim.

Partizan u svom rosteru ima dosta igrača, ali je Alvaro istakao da najveća pretnja stiže od Dantea Eksuma.

- Iz mog ugla gledišta, imaju dosta dobre igrače, ali je Dante Eksum dosta velika opasnost, pretnja. On je eksplozivan, može otići skroz do obruča, mislim da će odbrana na njemu biti ključ večerašnje pobede Reala.

Navijači Partizana su pripremili pravi "pakao" u Areni, gde su time i pogurali svoj tim ka pobedi, a Alvaro ističe da Rael može to da nadmaši.

- Tek sam sad stigao s druge strane, tako da... Nisam još čuo ni video njih, ali očekujem veliku grupu i navijanje, znam da kad god su dolazili, baš ih je bilo dosta, a uvek su i pravili veoma dobru atmosferu, što očekujem od njih večeras, od njih ali i od naših navijača.

Nije bio u Srbiji, ali je siguran da će navijači Reala biti glasniji

- Nisam bio, ali gledao sam na TV-u, to nije isto, ali količna ljudi u Areni... Nadam se da će navijači Reala ovde biti dosta glasniji nego što su bili Grobari u Areni.

(Od specijalnog izveštača Telegrafa iz Madrida, Srđana Todorovića)

Video: Navijači Partizana pesmom iznervirali Madriđanke, vikale im da se stišaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA