≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jokić može da ubacuje 50 poena koliko god hoće, bitno je da dobijamo": Zvezda Finiksa otvorena nakon pobede

Vreme čitanja: oko 1 min.

Što, negde, i ima smisla...

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Zvezda Finiksa Devin Buker zadovoljan je novom pobedom njegovog tima protiv Denvera, a to je pretočio u reči nakon četvrtog meča i poravnanja na 2:2 u seriji.

- Šut brani domaći teren, izgubili smo dva meča u Denveru, morali smo da zaštitimo domaći teren. Nadam se da će se to preliti i na peti meč. Potreban je čitav tim da bi se dobijale ovakve serije. Kevin je radio za tim, otvarao je šuteve čitavoj ekipi, njegova "gravitacija" je pomogla čitavom kolektivu - rekao je Buker.

On je onda naglasio da ga lični rekord Nikole Jokića uopšte ne interesuje sve dok Sansi pobeđuju.

- Težak je to sudar. On ili lako pogađa ili involvira svoje saigrače da lako pogađaju. Pokušavali smo u svakom posedu da mu otežamo, ali može da ima 50 koliko god želi sve dok mi pobeđujemo. To je sve što želimo. Sve što smo videli ovde očekujemo i u Denveru, ovo je najveći stepen košarke i zaista mi je drago da sam deo svega ovoga - zaključio je Buker.

(Telegraf.rs)

Video: Otimačina oko lopte sa vlasnikom Finiksa, i lakat u telo, Jokić ipak kažnjen: Ovo je odluka sudija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zigi Pop

    8. maj 2023 | 08:36

    Moraće DENVERU PAMETNIJE.Moraće još neko da se digne,pridoda, Jokari i Mariju. Porter je prosto nestao s radara. Mari se bespotrebno suviše umara. Treba neko drugi da prwnosi loptu. Kako bi im sad lego neko kao Faku! Klupa mora mnogo više. Evo moram... Lupiću...Ja bih npr.potrošio po trojicu na DJURENTULI kako bi GA ZAUSTAVIO,tipa Kristijan Braun,Čančar,Grin...Ili slično i na BUKERU. Mora i odbrana puno bolje. EEEE šta bi JA sve😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA