Vreme čitanja: oko 1 min.

Pionir pevao Nemanji Radonjiću da se vrati u Zvezdu, pogledajte njegovu reakciju na to

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krili napadač je iskoristio slobodno vreme koje ima dok se oporavlja od povrede, te boravi u Beogradu, a osim ovog meča, bio je i uz fudbalere crveno-belih na Marakani, u pobedi Zvezde nad Vojvodinom sa 2:1

  • 1
Nemanja Radonjić Foto: MNPress/ Ivica Veselinov

Košarkaši Crvene zvezde od 19.30 igraju protiv Budućnosti prvi meč polufinalne serije ABA lige.

Interesovanje za ovaj meč je bilo veliko, te nije čudno što je hala "Pionir" ispunjena do poslednjeg mesta, a među uz košarkaše crveno-belih se našao i nekadašnji fudbaler Zvezde, Nemanja Radonjić.

Krili napadač je iskoristio slobodno vreme koje ima dok se oporavlja od povrede, te boravi u Beogradu, a osim ovog meča, bio je i uz fudbalere crveno-belih na Marakani, u pobedi Zvezde nad Vojvodinom sa 2:1.

Ipak, u poslednje vreme se upravo Radonjić pominjao kao jedno od mogućih pojačanja crveno-belih, a tim povodom, i navijači u "Pioniru" su imali jasnu poruku za igrača Torina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

- Vrati se u Zvezdu Radonja - odzvanjalo je "Pionirom", a Radonjić je uz osmeh ustao i pozdravio gromoglasno skandiranje, te tako dodtano razgalio atmosferu.

I iz tabora crveno-belih, potvrdili su da su u kontaktu sa nekima od bivših igrača, a ostaje nam da vidimo da li je jedan od njih baš Nemanja Radonjić.

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Radonjić o mogućem povratku u Zvezdu: Svi znaju koliko volim klub

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA