Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od odbrane titule: Juniori Mege poraženi na Fajnal Ejtu u Kaunasu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je reč o ostalim mečevima drugog kola, Barselona je bila bolja od Zvezde sa 93:77, dok je Real slavio protiv Panatinaikosa sa 71:47

  • 0
KK Mega, Juniori Foto: MNPress

Juniori Mege poraženi su od ekipe Next Generation rezultatom 89:81 u drugom meču na finalnom turniru Evrolige za juniore, te su tako ostali bez šansi za plasman u finale.

U poslednjem kolu grupne faze, Mega će igrati protiv Huventuda, i potpuno je objektivno da srpski tim slavi u tom meču, s obzirom na to da Huventud već ima dva poraza do sada.

U drugom meču, igraće Žalgiris i ekipa Next Generation, a taj meč će direktno odlučiti o tome ko će se plasirati u finale. Takođe, treba istaći da za Next Generation nastupaju i dva momka iz SC Derbija, Vasilije Todorović i David Mirković.

Najraspoloženiji u sastavu Mege, bili su Filip Jović sa 23 boda, dok je Asim Đulović dodao 17. Sa druge strane, u timu Next Generation najraspoloženiji je bio Mohamed Faje sa 20 poena, dok je Lukas Đovaneti ubacio 17. Uz to, treba istaći i da je David Mirković postigao 11  poena, uz 10 skokova, čime je došao do "dabl-dabl" učinka.

Kada je reč o ostalim mečevima drugog kola, Barselona je bila bolja od Zvezde sa 93:77, dok je Real slavio protiv Panatinaikosa sa 71:47.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u NBA izdanju protutnjao kroz Halu sportova i pregazio Megu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA