≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žoc pobesneo na konferenciji zbog pitanja o Superligi: "Da li ćemo igrati? Nemam pojma i ne zanima me"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Interesantna konferencija posle utakmice sa SC Derbijem

  • 32
KK Partizan, KK Real Madrid Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana su veoma ubedljivom igrom i izdanjem došli do pobede protiv SC Derbija sa 112:83 pred svojim navijačima, i tako se plasirali u polufinale ABA lige. Trener crno-belih, Željko Obradović, posle utakmice je bio zadovoljan, ali je i pobesneo na konferenciji.

Naime, trenera Partizana je iz takta izbacilo jedno pitanje o Superligi Srbije, za koju se odavno priča da crno-beli neće učestvovati zbog zakasnele registracije igrača.

Željko Obradović je istakao da ne zna da li će igrati, niti da ga zanima Superliga.

- Nemam pojma. To nije čudan odgovor, to znači da ja nemam pojma o tome, i uopšte neću da se bavim time. To je za mene tema koja ne postoji, ja imam moj tim koji spremam za Olimpiju i imam ABA ligu, ja sam ceo život vama govorio da je sledeća utakmcia važna, posle toga me ne zanima. Kada dođe trenutak da se o tome razmišlja, ja ću imati neke informacije od kluba, nisam ja adresa o tome - istakao je Obradović i nastavio:

- Ja sam trener, moj posao je da dovedem igrače i da ih spremim za sledeću utakmicu, a ne za mesec ili dva. Jedino isključivo, bili smo favoriti, bili su i neki drugi protiv nas, pa smo ih izbacili i to je ceo život tako Bili su sad neki drugi favoriti na Fajnal foru. Lako je proglasiti nekog, ovo je košarka i svi se spremaju. Ova ekipa SC Derbija je imala skoro 20 i nešto dana da se priprema protiv ekipe koja je igrala pet utakmica, kakvi god da su igrači. Postoji razlika, oni su bili motivisani, dve su odigral idobro i to je plejof. Najbitnije jda prođeš u sledeću rundu, mi smo se kvalifikovali, prošli smo. Samo gledaš ono što je najbliža budućnost, sve ostalo me ne zanima. U tom smislu sam rekao ovako -

Na dodatno pitanje želi li Partizan da igra Superligu Obradović je kratko dodao.

- Vi pitate, ja ću isto odgovoriti. Ja se pripremam za ABA ligu, u mojoj glavi je samo ABA. Kad se završi ABA, to je trenutak kad se igra o KLS, kad se završi ABA imaćemo vremena da pričamo o KLS koliko god hoćete - zaključio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Dva brutalna zakucavanja Lesora u dva napada, kojima je Partizan stekao prednost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    22. maj 2023 | 23:48

    Čemu ovolika nervoza.? Ok. Nemoj posle da bude da ABA liga nije bitna. Ovakvim stavom i ponašanjem je jasno i glasno od strane Željka Obradovića podvučeno da je ABA liga važno takmičenje za Partizan. Inače Željko kada nije uspevao da napravi očekivani rezultat ostavljao je totalnu pustoš iza sebe, gde je klubovima i reprezentaciji bilo potrebno jako dugo vremenada se opasulje od tog rasula. Bojim se da je Partizan blizu takvog scenarija u slučaju da drugu godinu ostane bez trofeja. Inače, jasno je. Ako Partizan bude bio prvak ABA lige, verovatno da neće igrati KLS. U suprotnom daće sve od sebe da dođe makar to titule u KLS.

  • Milan

    22. maj 2023 | 23:44

    Jadno I tako bahato i bezobrazno

  • Zvele

    22. maj 2023 | 22:45

    Puno toga ti neznaš...ni gde ti je igrač ni koje takmičenje ćeš igrati.Zanimljivo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA