≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam gledao finale Evrolige, zanima me samo ABA liga i trofej": Eksum posle SC Derbija otkrio cilj Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Australijski košarkaš još vuče posledice

  • 4

Partizan je bio ubedljiv u majstorici četvrtfinalne serije ABA lige protiv SC Derbija, gde je slavio sa 112:83, čime je prošao i u polufinale gde ga čeka Cedevita Olimpija. Dosta su se mučili crno-beli u prve dve utakmice ove serije, ali je u trećoj pokazao od čega je satkan.

Jedan od najboljih na parketu je bio Dante Eksum, koji je iza sebe ostavio jednu poprilično uznemirujuću, bar za njega, seriju Evrolige protiv Reala, pošto je preživeo i ozbiljnu povredu u duelu sa Jabuseleom. On je istakao potom da nije ni gledao finale Evrolige.

- Nisam gledao utakmicu. Samo želim da čestitam Realu, fantastična sezona za njih. Sada me samo zanima ABA liga i kako da pobedimo svaku utakmicu.

Eksum je takođe otkrio i da još nije u potpunosti preboleo povredu tetive.

- Još uvek prolazim kroz rehabilitaciju, nisam skroz spreman. Radim sve što je do mene da budem da budem na parket i da igram što je bolje moguće. Tako je kako je

Za kraj, Eksum je rekao da je glavni cilj ABA liga.

- Ovo je košarka, naravno da možemo da kažemo da se timovi spremaju za nas, imaju plan, ali imamo i mi. To je sve normalno. Moramo da se fokusiramo na nas, da pogađamo šuteve iz otvorenih pozicija i to je to. Bitno je samo da idemo iz utakmice u utakmicu. Glavni cilj je da osvojimo ABA ligu, to je jasno

(Telegraf.rs)

Video: Nisam gledao finale Evrolige, zanima me samo ABA trofej": Eksum otkrio cilj Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    23. maj 2023 | 06:37

    Тренирајте ви ерјечкиње-барјачкиње, јер једино ту может нешто д овојите, на пример , треће место!

  • Majstor

    23. maj 2023 | 05:39

    Necete vi gledati ni finale ABA ligee 😂

  • NekoKo

    23. maj 2023 | 13:59

    Ovakve bahate izjave određenih sportista su vrhunac sportskog primitivizma. Do juče si igrao tu EL kao u transu a sad kada si ispao gađaš se izjavama kako kao nisi gledao finale.? Što nisi gledao finale.? Šta to previše dugo traje, nema se vremena, ti si iznad tog takmičenja...? Kakve veze imaju obaveze u ABA ligi sa gledanjem finalne utakmice EL.? Znači ne gleda TV i ne bavi se ničim osim treninzima i šta u slobidno vreme vizualizacijom budućih mečeva.? Kako da ne.? Nego takve izjave su nepoštovanje same EL koja treba kako stoje stvari opet naredne godine tvom timu da uruči specijalnu pozivnicu. Evro liga je svakako pratila i prati dešavanja oko Partizana čim mu uručuje specijalne pozivnice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA