≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA pehar stiže u Srbiju, ali ne donosi ga Jokić: Ko dođe imaće uspomenu za ceo život i spektakl

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani će imati priliku da se fotografišu sa Leri O'Brajen peharom

  • 1
Sara Stajić, NBA pehar Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia / Instagram.com/sarastajic

NBA liga se uskoro završava, a velike su šanse da se još jedan Srbin okiti prstenom. Nikola Jokić je sa Denverom već u velikom finalu, a da li će tamo biti i Nikola Jović, videćemo nakon završetka finalne serije na Istoku, gde njegov Majami već vodi sa 3:1 i na korak je od velikog finala.

Denver je veliki favorit za titulu naročito posle igara koje u plej-ofu pruža Nikola Jokić, koji prosečno postiže 30 poena uz preko 10 skokova i asistencija po meču.

Mnogi u Srbiji sa velikim interesovanjem prate završnicu NBA plej-ofa, bude se rano da bi gledali Jokićeve bravure i svi veruju da će Jokić doneti pehar u Srbiju, kao što je već doneo dva MVP trofeja u Sombor.

Ali, Jokića su malo i preduhitrili, pa će NBA pehar biti u Srbiji od četvrtka 25. maja do subote 27. maja i biće izložen u Beogradu na tri različita mesta.

On će sva tri dana biti u Tržnom centru Galerija u Beogradu na vodi. Prvog dana je lokacija Dunk shop playground, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, a u suprotnom se seli u prodavnicu Dunk shop-a u Galeriji. Pehar će biti izložen od 15 - 21h.

Toga dana će posetioce zabavjati DJ Sara Stajić, koja će biti zadužena za muziku i dobro raspoloženje, a od 18 do 19 časova, tu će biti nekadašnji NBA igrači i reprezentativci Srbije, Igor Rakočević i Mile Ilić.

Trofej će u petak biti izložen u holu Galerije od 15 do 21, a u subotu od 12 do 21h na promedadi Galerije.

Kako bi se ispunili uslovi za fotografisanje pored trofeja, obavezna je registracija na NBA ID, a pomoć za registraciju onima koji to nisu učinili, biće i na licu mesta ukoliko za to bude bilo potrebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dunk Shop Srbija (@dunkshopsrbija)

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    24. maj 2023 | 19:19

    Samo Beograd gleda NBA i samo oni navijaju za Jokića. Mi ostali ne postojimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA