≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokiću pripada najemotivniji i najslađi momenat NBA finala: "Samo je video ćerkicu u publici..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpskom centru je podrška porodice najbitnija

  • 1
Nikola Jokić, Denver Nagets Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Košarkaši Denver Nagetsa u prvom velikom finalu NBA lige u istoriji franšize savladali su Majami hit 104:93, a najbolji pojedinac meča bio je srpski košarkaš Nikola Jokić.

Popularni Džoker još jednom ove sezone oduševio je navijače širom sveta, ali i brojne košarkaške stručnjak. Posle prvog meča velikog finala i 27 poena, 14 asistencija i 10 skokova, nižu se hvalospevi na račun Somborca koji jeponovo oborio nekoliko rekorda takmičenja.

Ipak, utisak je da se Nikola ne opterećuje brojkama. Njega individualna priznanja, pa čak ni titula lige, ne motivišu kao porodica, što je još jednom pokazao. Tako, posle meča sa Mjaamijem usledilo je veliko slavlje. Jokić je sa mirnim izrazom lica bio na parketu, a onda je pored terena ugledao svoju ćerkicu i suprugu i razvukao širok osmeh.

Usledila je gestikulacija koja se odnosi na prsten, a mnogi komentarišu, da je ćerkici pokazao prst na dlanu,  dečiji znak koji roditleji praktikuju decenijama "gde zeka pije vodu". Ono što je sigurno, još tri meča Nikolu dele od zasluženog odmora i, kako se navijači u srbiji nadaju, važnog reprezentativnog leta.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićev potez koji je uništio Majami u 1. poluvremenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    2. jun 2023 | 09:43

    Čedtitke Jokiću i Denveru na pobedi. I nek Nikola uvek bude tako jednostavan i plemenit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA