≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić komentarisao malo dodavanja u porazu od Majamija: "Desilo se, ne razmišljam o asistencijama"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denveru je potrebna pobeda na gostovanju

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Majamija 111:108 pa je sada 1:1 u seriji, koja se nastavlja na Floridi.

Srpki košarkaš Nikola Jokić postigao je 41 poen, a posle meča, izneo jesvoje utiske.

- Naravno, to ne sme da se dovodi u pitanju, ali nismo igrali dobro i na pravi način u poslednjoj četvrtini. Postigli su 36 poena, to je previše. Imali su i nekoliko ofanzivnih skokova, tako je kako je. Nismo hteli da izgubimo kod kuće, ali desilo se. Nekada pobeđuješ, nekada gubiš. U plej-ofu je svaka utakmica drugačija i svaka je važna. Sada moramo da živimo sa tim i u Majamiju nas čeka nova utakmica, nadam se da ćemo je dobiti. Imaju veoma dobar tim i igrače i moramo da se prilagodimo. Moramo da igramo dobro od starta i uložimo dodatan napor - istakao je Jokić i dodao:

- Mnogo nesporazuma i loše komunikacije, promašili smo otvorene pozicije na startu i kraju utakmice. Ubacili su 17 trojki. Moramo da budemo discilinovani, to je ključ. Bez discipline nećemo dugo izdržati. Kazniće nas. Disciplinovano iz meča u meč", istakao je centar Denvera.

Jokić je prokomentarisao i mali broj asitencijana meču.

- Ne znam, ne razmišljam o asistencijama. Kada igram, ne bavim se statistikom- rekao je Nikola o najmanjem broju završnih dodavanja u tekućem doigravanju.

Slede dva duela u Majamiju, gde Nagetsi moraju da vrate "brejk" kako bi ostali konkurentni u seriji.

(Telegraf.rs)

Video: Uzaludnih Jokićevih 41, Denver poražen na svom terenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA