≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspucani Micić odbio nalet Fenera: Efes sačuvao brejk prednosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa Dimitrisa Itudisa ispustila dvocifren plus

  • 0
vasilije micić Foto: MN Press

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Fenerbahče 97:91 u dvorani "Sinan Erdem" i tako poveli sa 2-1 u polufinalnoj seriji Superlige Turske.

Nije Feneru bio dovoljan ni plus tokom većeg dela meča, Efes je poslednji period igre rešio u svoju korist sa 26:13 i tako opravdao brejk ostvaren u prošloj rundi.

Verovatno bi se sve završilo bolje po gosta na ovom duelu da su bili mirniji na startu četvrte deonice, pošto su u finišu trećeg kvartala vodili i sa 78:67. Serija Atamanovog tima od 11:0 početkom i sredinom poslednje četvrtine bila je presudna.

Vasilije Micić je bio najbolji u domaćoj ekipi sa 25 poena i 6 asistencija, Elajdža Brajant je dodao 21 uz 7 skokova, dok su zapažene učinke imali i Vil Klajburn (20 poena i 5 uhvaćenih lopti) i Tibor Plajs sa 17 uz 9 skokova.

Skoti Vilbekin (23 poena) i Najdžel Hejs-Dejvis (21) pružili su najveći otpor. Marko Gudurić nije imao dat koš, ali je podelio 6 asistencija.

Fener je sada u zaostatku uprkos vrlo ubedljivom trijumfu u prvom meču serije (108:66). Efes je drugi meč dobio u ludoj završnici 92:90.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić o Atamanovoj zabrani Miciću da igra za Srbiju: Vasa je bio krenuo, imao je avionsku kartu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA