≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Batler "promenio ploču" posle novog šamara Jokića i Denvera: "To nije lak zadatak..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoga puta ni reč o tituli Majamija

  • 0
Džimi Batler Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su još jedan korak ka NBA tituli pošto su u trećem meču velikog NBA finala savladali Majami 109:94.

Posle meča, košarkaš Majamija Džkimi batler, koji je na prethodnim mečevima pucao od samopouzdanja i najavljivao pobede, sada je mnogo drugačije video poraz od Denvera.

- Osećamo se odlično. Nismo odigrali najbolje večeras. Osećam da jednostavno moramo da izađemo sa više energije i truda, i to je popravljivo. To je na nama kao timu. Zato izađi, daj sve od sebe na terenu, opusti se, osvoji odbrambene skokove i možda, samo možda, to bi mogla da bude drugačija utakmica - rekao je Batler i potom prokomentarisao igru protiv Denvera:

- Mogu da govorim samo za sebe, ali sam promašio neke koje inače ubacujem, zajedno sa Bamom, takođe. Mislim da smo uradili dobar posao sa tim. Možda moramo da uradimo bolji posao u završnici.

Potom, novinari su upitali Batlera šta je nedostajalo u trećem meču za pobedu.

- Ne znam. Vratićemo se na utakimicu i shvatiti to, jer moramo da budemo bolji čuvajući obojicu tih momaka. Jedan čuva loptu, drugi tip koji vodi utakmicu i iskače i pogađa. To nije lak zadatak, ali ako želimo da pobedimo, moraćemo to da shvatimo.

(Telegraf.rs)

Video: Ništa bez Jokića i njegovih asistencija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA