Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskreni Meloun: "Da li mogu da kažem da sam očekivao da će nam doneti pobedu u finalu? Ne mogu!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pohvalio je Meloun Brusa Brauna

  • 0
Majkl Meloun Foto: AP/Tanjug

Trener Denvera Majkl Meloun priznao je da ga raduje to što je ekipa protiv Majamija odlično reagovala na terenu, bez Nikole Jokića na njemu!

Nagetsi su slavilis a 108:95, imaju 3:1 u seriji i na korak su od titule, dok su u ovom četvrtom meču morali da igraju pola poslednje deonice bez Jokića koji je imao pet ličnih grešaka.

- Možda ne igramo prelepu košarku kada Nikola nije na parketu,ali zato igramo odbranu, trudimo se i to se jasno videlo. Momci su preuzeli odgovornost. Majami je otvorio serijom 8:0, a obično kada Nikola nije na parketu, naša igra se raspadne, ali sad u plej-ofu igramo dobro i bez Nikole, momci sjajno igraju i daju sve od sebe. Igrali smo odbranu, sve smo uradili da ih zauustavimo i to je na kraju donelo pobedu - rekao je Meloun.

Posebno je pohvalio Arona Gordona koji je imao 27 poena, te Brusa Brauna koji je meč završio sa 21 poenom.

- Prvo što sam im rekao je da nema slavlja jer ništa nismo uradili. Idemo kod kuće, moramo da pobedimo još jednu utakmicu i to je to. Nismo samo tim koji zavisi od Nikole i Džamala, svi momci su disciplinovani, svi veruju jedni drugima i to je naš ključ uspeha.

- Brus je bio neverovatan, očigledno je bilo da su hteli da izbace loptu iz ruku Džamala i hteli da Brus nešto kreira i on je u tome uspeo. Da li mogu da kažem da sam očekivao da će nam doneti pobedu u finalu, ne mogu, ali sam verovao u njega da može da donese mnogo toga ovo timu - jasan je Meloun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA