≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je vreme za povratak u Srbiju? Bjelica završava sa epizodom u Turskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se naigrao bivši košarkaš Golden Stejta...

  • 6
Nemanja Bjelica, KK Fenerbahče Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sinoć je završena sezona za košarkaše Fenerbahčea porazom u polufinalu Superlige Turske od Anadolu Efesa. Već su započete spekulacije u vezi sa novim destinacijama košarkaša.

Tajler Dorsi je faktički već napustio tim, a sve bliži takvom koraku je i Nemanja Bjelica.

Krilni centar je propustio veliki deo aktuelne sezone zbog problema sa povredom, pa tako Dimitris Itudis i nije mogao ozbiljno da računa na njega i vidi kako se uklapa u njegovu koncepciju.

Bjelica je odigrao samo sedam evroligaških mečeva i jedan u domaćem šampionatu uz mizernu minutažu i nije imao preteran uticaj na igru svog tima.

Prošlog leta pričalo se da bi nakon epizode u NBA ligi mogao da se vrati čak i u domaću košarku. Partizan je važio za navodnog favorita, pominjala se i Crvena zvezda, ali od toga nije bilo ništa.

Ako bacimo kratak pogled na trenutne rostere beogradskih rivala verovatno bi mnogi rekli da prostora trenutno nema za Bjelicu, međutim pred nama je leto koje će sigurno doneti izvesne promene.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde karijeru je započeo u Austriji u Traiskirhen Lajonsima, a nastupao je još i za Baskoniju u Evropi, pored dva mandata u Fenerbahčeu. U NBA ligi nosio je opremu Minesote, Sakramenta, Majamija i Golden Stejta, sa kojim je prošle sezone osvojio prsten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nc-av

    10. jun 2023 | 18:28

    Bjelica je spreman za penziju. Videlo se jos u reprezentaciji da je u losem fizickom stanju

  • FANTOM(68)

    10. jun 2023 | 17:46

    Realno da se vrati u Zvezdu. Neka prave tandem sa Raduljicom. Imaće jaku VIP ložu.

  • Aca LJotic

    10. jun 2023 | 19:53

    Moze neka se vrati u Crvenu Zvezdu taman da tu zavrsi karijeru da osvoji jos neki trofej u karijeri i da tako zaokruzi sjajnu karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA