Vreme čitanja: oko 2 min.

"Rekao sam Jokiću da je kao Rodman, naterao je Denver da ga 3 sata čekaju pred meč zbog konja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tim Tetrik još jednom govorio o Jokićevoj strasti prema konjima

  • 0
Nikola Jokić, Trke konja u Somboru Foto: Milena Đorđević

Još krajem februara Telegraf je pisao o tome kako je nastalo prijateljstvo Nikole Jokića i čuvenog američkog džokeja Tima Tetrika - člana Kuće slavnih!

Tetrik je tada otkrio kako je Nikola čekao ispred njegove kuće ranom zorom kako bi ga u januaru odveo na trkačku stazu, da bi nedavno podelio još jednu anegdotu sa srpskim košarkašem koja se dogodila krajem aprila.

Nagetsi su bili na turneji, igrali su protiv Njujork Niksa i Bruklin Netsa, a sledeća utakmica bila je u Vašingtonu. Međutim, Jokić je najpre morao da svrati do štale.

Tim Tetrik Tim Tetrik Foto: Sue Kawczynski/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Išli su vozom za Vašington i on ih je naterao da čekaju još tri sata kako bi mogao da radi sa konjima. Našalio sam se sa njim i rekao mu da je kao Denis Rodman, da ima svoju "drogu" - rekao je Tetrik.

Jokićeve žudnje nisu bile ni približno slične Rodmanovim, gde je čuveni as Čikago Bulsa uživao u piću i ženama, uključujući i Karmen Elektra. Ne, Jokićeva strast su jednostavno konji.

Kada je prošle sezone došao na stazu odmah nakon što je Niksima dao 32 poena, Jokić je Tetriku tada rekao:

Video: Telegraf u štali Jokića: Upoznali smo njegove mezimce i pratili trke u Somboru

- Moj posao je košarka, ali moja strast su konjske trke. Zamenio bih posao sa tobom da se bolje plaća!

Otkrio je Tetrik i da se Jokić ne trka, odnosno da samo posmagtra i trenira konje. Da bi silno želeo, ali da mu osiguranje ne bi dozvolilo. Jednostavno, ne bi smeo da se povredi. Dotakao se još jednom i toga što Jokić veoma malo priča o košarci.

- Sve što mi želimo da ga pitamo jeste to kako je upoznao Džordana, kakav je Lebron, a on samo želi da bude jedan od momaka i uzvraća kontrapitanjem: "Šta misliš o tom konju?" Jednostavno, nije želeo da priča o košarci, a ja baš i ne želim o konjima - našalio se Tetrik koji će bodriti svoj prijatelja i u petom meču između Denvera i Majamija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA