Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisu verovali u debelog dečaka": Jak komentar Jokića na to što je tokom njegovog drafta išla reklama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslao je Jokić na ovaj način moćnu poruku svima

  • 3
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Intervju koji je Nikola Jokić dao tamošnjoj poznatoj novinarki Maliki Endrjuz očigledno se čeka sa velikom pažnjom, pogotovo što se poslednjih dana pojavljuju i te kako zanimljivi detalji.

Pre petog meča između Denvera i Majamija videli smo šaljiv Jokićev odgovor vezan za konje, kada je rekao da će jednog kupiti bez obzira na ishod finala, da bi u utorak veče stigao još jedan zanimljiv odgovor srpskog košarkaša.

Malika ga je pitala o onom čuvenom draftu gde je bio 41. pik, i kada je tokom čitanja njegovog imena išla reklama za Tako Bel, a Jokić je rekao:

- Nisu verovali u debelog dečaka. Izgleda da je uspelo. Ne kladite se protiv debelog dečaka!

Kada već pominjemo Jokića, dodaćemo i zanimljivu izjavu hrvatskog trenera Nevena Spahije koji je poručio da bi NBA prsten trebalo da dobije i Nikolin menadžer Miško Ražnatović.

- Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspeo da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege. Uspeo je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme - rekao je Spahija.

(Telegraf.rs)

Video: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA