≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal na konferenciji Ivanovića, trener se iznervirao: "Hajde, reci, šta si hteo? Šta je bilo, da idem ja?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon toga je konferencija bila na kratko prekinuta

  • 61

Posle meča Partizana i Crvene zvezde, te pobede crno-belih,  trener crveno-belih Duško Ivanović je imao zamerke na račun svog tima.

- Prvo čestitke Partizanu, oni su iskoristili vrlo dobro prednost domaćeg terena i vode sa 2:0. Mi smo večeras igrali puno bolje u prvom poluvremenu. Imali smo šansu da pobedimo utakmicu, ali mislim da smo darovali pobedu Partizanu sa nekim promašajima i naročito sa padom u odbrani u drugom poluvremenu. Ali dobro, to je 2:0, igra se do tri, sad se igra na našem terenu, ništa to nama ne menja, ni naš filing da možemo da pobedimo, ni naše ambicij da možemo da osvojimo ABA ligu.

Nakon toga je konferencija bila na kratko prekinuta jer je jedan od prisutnih imao šta da dobaci Ivanoviću, na šta ovaj nije ostao skrštenih ruku.

- Hajde, reci šta si hteo? Šta je bilo, da idem ja? Morate da imate respekta, ja imam prema vama. Nema problema - kazao je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Video: Crno beli vode sa 2:0 u finalu ABA lige, imaju tri meč lopte za titulu: Opet bolji od Zvezde!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    15. jun 2023 | 22:28

    sta je dobacio? zna neko

  • Aleksandar

    15. jun 2023 | 23:58

    Dobacio mu.... Ubedjeni ste, jel da ? Strašno i čika Duško se naljutio... A pre dva dana lično rekao da je ubedjen da dobija... I sada ide dva dana jutarnji program , saopštenje pa u nedelju.....

  • terza1.

    15. jun 2023 | 23:02

    Trener je nepristojan. Novinaru se obraća sa Ti. Čista nekultura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA